Au sosit jucatori noi la FC Brasov

Au sosit jucatori noi la FC Brasov

0 241

Conducatorii formatiei de liga secunda FC Brasov, au achizitionat cativa jucatori, care in opinia lor, vor ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivul, si anume acela de a prinde locul doi si automat promovarea in prima liga.

Astfel Attila Hadnagy atacantul formatiei Petrolul Ploiesti, care a fost trimis la una dintre echipele satelit ale ploiestenilor, deoarece a refuzat prelungirea contractului cu gruparea ploiesteana, a semnat un acord pe patru ani cu FC Brasov.
Acordul a intrat in vigoare incepand din vara acestui an, insa oficialii de sub Tampa isi doresc sa il foloseasca pe Hanagy inca din acest retur, si fac eforturi pentru a cadea la o intelegere cu Petrolul Ploiesti.

De asemenea, FC Brasov a reusit sa-i aduca la echipa si pe Ionut Voicu (de la Inter Gaz), Ionut Murineanu (CSM Valcea), Darius Badea (Minerul Lupeni) si Ionut Vasiliu (Prefabricate Modelu), care s-au prezentat, marti, la reunirea lotului.
FC Brasov va efectua primul cantonament incepand de joi, la Predeal, urmand ca in data de 22 ianuraie sa plece in turneu in Antalya. Echipa pregatita de Gabi Stan mai are in program un al doilea stagiu in afara tarii, in luna februarie, fiind posibil ca echipa sa se deplaseze fie in Cipru, fie tot in Turcia.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.