Atacul terorist asupra Israelului are un singur scop – să atragă...

Atacul terorist asupra Israelului are un singur scop – să atragă Rusia în al treilea război mondial

1 172

Economistul american Martin Armstrong, cândva consilier al Casei Albe și cunoscut pentru numeroasele sale contacte internaționale de rang înalt, confirmă într-un interviu că atacul terorist al Hamas a fost într-adevăr o operațiune comună a diferitelor servicii de informații, menită să atragă Rusia în al III războiul mondial (ww3).
Încă o dată, guvernele din Occident – și acesta include Israelul – nu au nicio problemă să sacrifice un număr enorm de civili nevinovați de ambele părți pentru propriile lor obiective. Potrivit lui Armstrong, următorii 8 ani vor fi foarte grei, cu războaie groaznice – dar apoi va fi lumină la capătul acestui tunel întunecat.
Bazându-se pe sursele sale din lumea politică și financiară, Armstrong nu are nicio îndoială: atacul terorist al Hamas a fost atât de extins și bine executat, încât serviciile de informații trebuie să fi fost pe deplin conștiente de el și poate chiar să fi avut o mână de ajutor organizarea acestuia.
Economistul de top mai spune că este imposibil ca Israelul să fi fost surprins, așa cum se susține încă.

„Biden a înarmat Hamas”
Faptul că Hamas a reușit să provoace atât de multe victime se datorează în principal regimului lui Joe Biden, care a lăsat în urmă miliarde de arme la retragerea din Afganistan. Aceste arme au fost – cu bună știință și intenționat – puse în mâinile unor organizații teroriste precum Hamas, tocmai cu intenția ca acestea să le folosească împotriva țintelor occidentale din regiune, iar acest lucru ar oferi complexului SUA/NATO o scuză pentru a reprima, din nou, tot ce apucă.
Biden a promis recent alte 6 miliarde de dolari Iranului. Împreună cu Obama, el s-a asigurat că ayatollahii își pot reporni programul de arme nucleare.

Sistemul financiar se prăbușește
Dar de ce se fac toate acestea?
Armstrong este clar și în acest sens: totul se învârte în jurul puterii și al banilor. Actualul sistem financiar s-a clătinat de câțiva ani și acum chiar începe să se prăbușească. În ochii „neoconilor”, pentru a-și păstra puterea, trebuie purtat un război major.
Și mai bine spus: o serie de războaie. Potrivit economistului de top, care a fost urmărit penal în propria sa țară de ani de zile în trecut pentru că a refuzat să ofere formula celebrului său IA „Socrate”, cu care face predicții extrem de precise de zeci de ani, amenință să dezlănțuie nu mai puține, decât 4 războaie împotriva americanilor. Pe lângă Rusia/Ucraina și Israel (/Hamas/Iran/Turcia), China ( /Taiwan ) și Coreea de Nord vor fi, de asemenea, implicate.

FEM totalitar și OMS câștigă puterea mondială
Cu Moneda Digitală a Băncii Centrale, guvernanții occidentali vor să prevină pierderea puterii în timpul acestui crash financiar. Numerarul este alungat, iar cu o monedă complet digitală se pot ridica taxele fără limite și se pot pune cetățenii sub control totalitar. În acest scop, guvernele își transferă toată puterea către organizații totalitare nealese, cum ar fi Forumul Economic Mondial (și Organizația Mondială a Sănătății ONU).
Suntem plasați într-o dictatură, iar cetățenii nu au nici un cuvânt de spus în asta.
Nu se mai pune problema democrației în Occident, subliniază Armstrong. Este fascism pur, iar constrângerea pe care o trăim deja va deveni mult mai gravă în următorii ani.
Scuza folosită pentru acest lucru, criza climatică, este o păcăleală completă și va fi în cele din urmă sesizată de oameni, crede el. Asta se va întâmpla atunci când viața devine atât de scumpă pentru toată lumea încât începe să doară. Oamenii nu vor mai accepta faptul că vor avea din ce în ce mai puține libertăți, iar lucruri precum conducerea, călătoriile internaționale (și chiar naționale) vor fi limitate sau chiar interzise complet.
Războaie majore / Al treilea război mondial între 2024 și 2028.

Sursa: WhatsApp

COMENTARII

  1. Lucruri noi pentru timișoreni. De unde știu doi străini că în 1938 a avut loc la Timișoara un asasinat a patru evrei? Nu e ceva ce nu ar fi fost în atenția unui oraș ce se tot laudă cu multiculturalitatea și buna înțelegere interetnica. Tot acum aflam și de existența unui Centru pentru Studiul Istoriei Evreilor din Romania „Wilhelm Filderman”. Mai multe citiți în: https://www.tion.ro/stirile-judetului-timis/sidy-thal-povestea-atacului-anti-semit-din-timisoara-anului-1938-ajunge-la-teatru-1778415/

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.