Armele „etnice”! (3)

Armele „etnice”! (3)

0 117

Source
Pare din ce în ce mai sigur că întreaga lume a geneticii, a ADN-ului, a armelor biologice create de om, a alimentelor modificate genetic și a reducerii populației și a controlului civil, sunt toate strâns legate și în mod inerent de origine și scop militar, iar dovezile sunt tot mai mult că toate acestea provin din City of London.
Guvernul SUA a mărturisit că folosește programe de vaccinare false pentru a colecta ADN atât de la americani, cât și de la cei din țări străine și, cu siguranță, o mare parte din acest lucru ar fi fost realizată cu participarea de bună voie a OMS.
Și, în practică, este probabil destul de simplu să colectezi cantități mari de ADN pentru a fi utilizate în cercetarea și fabricarea de arme biologice, bazate pe etnie sau de altă natură, oferind cetățenilor următoarei victime militare (cum ar fi Siria, Iranul sau China) „gratuit” vaccinări pentru a preveni niște virusuri sau ciume dispersate în mod deliberat și potențial letale, colectând simultan ADN-ul necesar pentru a fabrica mai multe astfel de arme.
În conformitate cu cele de mai sus, s-ar putea să fiți interesat să aflați despre o întreprindere surprinzător de criminală desfășurată în China de Universitatea Harvard, dar finanțată de armata americană, pentru a colecta și scoate pe clandestinitate – și ilegal – din China, sute de mii de mostre a ADN-ului chinezesc. [48]
Ar fi un singur scop pentru o astfel de întreprindere – colectarea ADN-ului chinez pentru fabricarea de arme biologice specifice Chinei.
Un alt efort ilegal similar a fost realizat de Universitatea Tufts din China cu, în esență, aceleași obiective, dar în acest caz pentru a determina sensibilitatea chineză la diferiți compuși alimentari. [49]

Proiectul genomului uman
Începând cu 1999 și 2000, mass-media occidentală a fost inundată de articole despre Proiectul Genomului Uman și despre modul în care acesta deschidea ușa armelor biologice specifice etnice.
Una dintre principalele surse de îngrijorare a fost faptul că acest proiect de genom se desfășura sub autoritatea finală a armatei SUA, fiind repartizat Departamentului de Energie al SUA, destul de prost numit, care, printre altele, supraveghează arsenalul de arme nucleare al Americii și, din motive inexplicabil, efectuează mai multe cercetări în științe fizice decât toate celelalte agenții federale din SUA. Proiectul Manhattan, care a dezvoltat bomba atomică, a fost sub conducerea predecesorului Departamentului de Energie, iar când a fost creată, agenția a fost condusă de Secretarul Apărării.
Departamentul de Energie al SUA a fost întotdeauna o organizație orientată spre arme și, de fapt, operează un sistem foarte mare de laboratoare tehnice și de cercetare în SUA, dintre care unele se concentrează pe dezvoltarea nucleară, dar altele cu activități adesea secrete și nedefinite. Acestea includ Laboratoarele Naționale Argonne și Brookhaven, Los Alamos, Oak Ridge, Sandia, Lawrence Livermore și poate o duzină de altele.
Pe 30 aprilie 2010, Project Censored a publicat un articol despre perspectiva proiectului genomului uman care să deschidă ușa pentru crearea de arme biologice etnice, [50] menționând că SUA au „o istorie lungă de interes pentru astfel de cercetări genetice”, și că clocalizarea Proiectului Genomului Uman este laboratorul Cold Springs Harbor din Long Island, NY, care este aceeași locație precisă a celebrului Birou de Cercetare in Eugenie, pe care americanii l-au început în 1910 și care s-a concentrat chiar și atunci pe diferențele genetice rasiale.
De asemenea, a menționat că încă din noiembrie 1970, US Military Review a publicat un articol pentru personalul militar la nivel de comandă, intitulat „Arme etnice”, [51] cu un doctor Carl Larson scriind despre modul în care „variațiile genetice ale rasei sunt”. concomitent cu diferențele de toleranță pentru diferite substanțe”, și că o armă biologică ar putea profita de această variație genetică și ar putea incapacita sau ucide o întreagă populație.
Câțiva observatori au remarcat la acea vreme că armata americană s-a angajat într-un program intens de dezvoltare a armelor etnice care au fost concepute pentru a viza și elimina în mod selectiv anumite grupuri etnice care sunt susceptibile din cauza diferențelor genetice și a variațiilor ADN-ului.”
În același articol, Greg Bishop a scris:
Cercetarea armelor biologice specifice etnice a fost abordată public pentru prima dată în 1970, când articolul „Arme etnice” al Dr. Carl Larson a apărut în Military Review. Larson a discutat despre posibilitatea utilizării sensibilității diferitelor rase sau a rezistenței scăzute la compuși specifici (cum ar fi lactoza, intoleranță în rândul asiaticilor) fie ca armă biologică, fie ca „vector” care ar permite altor otrăvuri sau microorganisme să pătrundă mai ușor în corpul uman atunci când apărările au fost coborâte sau distruse.
Această metodă nu a fost atât de precisă chirurgical pe cât ar dori armata. Fii, deoarece multe populații nu sunt complet omogene.
Lucrul ciudat despre descoperirea Times a fost că a ignorat complet această istorie și faptul că orice tehnologie pentru uciderea mai multor inamic decât a ta ar fi, cel mai probabil, (și a fost) privită. cu interes de strategii militari.
Natura omniprezentă a rasismului și istoria structurii puterii de conducere de a gestiona „indezirabilii”, precum și de a face față unui inamic (aproape întotdeauna de origine rasială diferită de cea a unui agresor dominant) ne asigură practic că țările mai puternice și aliații lor continuă să să caute modalități noi și mai bune de a supune și de a ucide populații străine întregi (sau părți majore din)”.
Bishop a remarcat de asemenea că: „Când London Times a spus povestea proiectului de arme biologice israeliene și interesul pentru dezvoltarea agenților patogeni care ar dezactiva sau ucide după etnie, au citat o sursă de informații britanică fără nume care a spus că aceste tipuri de arme sunt „teoretic posibile”. Nu erau doar „teoretice”, dar fuseseră cercetate de aproape 50 de ani. Punctul principal al articolului din Times a fost încrederea scriitorului pe o explicație specifică genetică pentru Armele etnice”.

Autor: Larry Romanoff
Traducere: C.D.
Sursa: IonCoja.ro

NOTA (1)
Scrierile domnului Romanoff a fost traduse în 32 de limbi, iar articolele sale au fost postate pe peste 150 de site-uri web de știri și politică în limbi străine din peste 30 de țări, precum și pe peste 100 de platforme în limba engleză.
Larry Romanoff este un consultant de management pensionar și om de afaceri.
A deținut funcții de conducere în cadrul unor firme internaționale de consultanță și a deținut o afacere internațională de import-export.
A fost profesor invitat la Universitatea Fudan din Shanghai, prezentând studii de caz în afaceri internaționale la cursurile EMBA de nivel superior.
Domnul Romanoff locuiește în Shanghai și scrie în prezent o serie de zece cărți legate în general de China și Occident. El este unul dintre autorii care contribuie la noua antologie a lui Cynthia McKinney „When China Sneezes”. (Cap. 2 — Confruntarea cu demonii).
Arhiva sa completă poate fi văzută la
https://www.bluemoonofshanghai.com/ + https://www.moonnofshanghai.com/
El poate fi contactat la:
2186604556@qq.com

NOTA (2)
[1] SUA respinge tratatul mai puternic privind armele biologice
https://www.nature.com/articles/nbt0901-793
[2] Protocolul de la Geneva din 1925
https://media.nti.org/pdfs/treaties_1.pdf
[3] Protocolul de la Geneva
https://en.wikipedia.org/wiki/Geneva_Protocol
[4] Tratat nuclear INF: SUA se retrage din pactul din perioada Războiului Rece cu Rusia
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-49198565
[5] Respingerea SUA pune în derivă tratatul privind armele biologice
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(01)05589-1/fulltext
[6] SUA respinge acordul privind armele biologice
https://www.newscientist.com/article/dn1076-us-rejects-bioweapons-agreement/
[7] Cercetarea armelor biologice este interzisă de un tratat internațional – dar nimeni nu verifică încălcările
https://theconversation.com/bioweapons-research-is-banned-by-an-international-treaty-but-nobody-is-checking-for-violations-163472
[8] SUA respinge tratatul mai puternic privind armele biologice
https://www.nature.com/articles/nbt0901-793
[9] SUA respinge protocolul convenției privind armele biologice
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1173329/
[10] SUA respinge controalele armelor biologice
https://www.reuters.com/article/us-arms-biological-idUSTRE5B82DG20091209
[11] Războiul biologic împotriva culturilor
https://www.jstor.org/stable/26058290
[12] SUA respinge acordul privind armele biologice
https://www.newscientist.com/article/dn1076-us-rejects-bioweapons-agreement/
[13] O scurtă istorie a armelor bio-chimice
[14] Guvernul SUA declară război Americii
[15] Guvernul SUA declară război Americii – Partea 2 – Război biologic
[16] Guvernul SUA declară război Americii – Partea 3 – SUA declară război propriilor sale armate
[17] În interiorul Dugway Proving Ground, unde oamenii de știință lucrează cu cele mai mortale arme chimice și biologice din lume într-o zonă militară extrem de secretă
https://africa.businessinsider.com/military-and-defense/inside-dugway-proving-ground-where-scientists-work-with-the-worlds-deadliest-chemical/8ccpxg4
[18] Testarea armelor chimice a creat controverse la Dugway
[19] Operațiunea Big Buzz
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Big_Buzz
[20] Negrii din Savannah bântuiți de amintirea infamului experiment cu țânțari
https://eu.savannahnow.com/story/news/2021/02/04/big-buzz-mosquito-experiment-savannah-blacks-distrust-covid-vaccine-tuskegee-fear/4314322001/
[21] Operațiunea Big Itch
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Big_Itch
[22] Operațiunea Drop Kick
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Drop_Kick
[23] Proiectul Bacchus
https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Bacchus
[24] Vaccinări împotriva COVID și „seringi zburătoare” de la Oxitec
[25] Marea Britanie febra aftoasă
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/4899/
[26] Uzina de artilerie din Vigo
https://en.wikipedia.org/wiki/Vigo_Ordnance_Plant
[27] Uzina de arme biologice din Vigo – Indiana Public Media
https://indianapublicmedia.org/momentofindianahistory/vigo-bioweapons-plant/
[28] Armata SUA intenționează să cumpere antrax în vrac
https://www.newscientist.com/article/dn8044-us-army-plans-to-bulk-buy-anthrax/
[29] S.U.A. CONTINUĂ CERCETAREA RĂZBOIULUI DE GERMEN DEFENSIV
[30] Reinventarea proiectului BioShield
https://www.science.org/doi/10.1126/science.333.6047.1216
[31] Proiect Bioshield Act
https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Bioshield_Act
[32] Președintele Bush semnează Actul BioShield pentru proiect pe 10 ani și 5,6 miliarde USD

[33] Temerile indoneziene cu privire la laboratorul marinei americane
https://www.theage.com.au/world/indonesian-fears-over-us-navy-laboratory-20080426-ge70bl.html
[34] NAMRU-2 și dezvoltarea armelor biologice: de ce Indonezia trebuie să fie conștientă de potențialul
https://medium.com/@ajrahayu72/namru-2-and-biological-weapon-development-why-indonesia-needs-to-be-aware-of-the-potential-threat-dd4504c22851
[35] Dovezile arată că SUA continuă cercetările biologice în Indonezia, în ciuda interdicției de laborator
https://sputnikglobe.com/20220526/evidence-points-to-us-continuing-biological-research-in-indonesia-despite-lab-ban-1095788699.html
[36] Aspecte medicale ale războiului biologic
https://ia601007.us.archive.org/21/items/BioBook4/Bio%20Book%204.pdf
[37] Banca gigantică de ser de sânge a Pentagonului poate oferi indicii PTSD
https://www.scientificamerican.com/article/blood-serum/
[38] Temeri legate de baza de date secretă ADN
https://www.ft.com/content/30574726-b4fe-11dd-b780-0000779fd18c
[39] Baza de date ADN se extinde în ciuda hotărârii
https://www.ft.com/content/acbc0022-c34e-11de-8eca-00144feab49a
[40] Cum campania de vaccinare falsă a CIA pentru a-l găsi pe Bin Laden s-ar putea încă contracol
https://www.cnet.com/science/how-the-cias-fake-vaccine-campaign-to-find-bin-laden-could-still-backfire/
[41] Cum ne pune pe toți în pericol campania falsă de vaccinare a CIA
https://www.scientificamerican.com/article/how-cia-fake-vaccination-campaign-endangers-us-all/
[42] CIA a organizat o campanie de vaccinare falsă pentru a obține ADN-ul familiei lui Osama bin Laden
https://www.theguardian.com/world/2011/jul/11/cia-fake-vaccinations-osama-bin-ladens-dna
[43] Programul fals de vaccinare al CIA, criticat de Medici fără frontiere
https://www.theguardian.com/world/2011/jul/14/cia-fake-vaccination-medecins-frontieres
[44] Strategie de vaccinare folosită în urmărirea lui Bin Laden

[45] CIA a organizat o campanie de vaccinare falsă pentru a obține ADN-ul familiei lui Osama bin Laden
https://www.theguardian.com/world/2011/jul/11/cia-fake-vaccinations-osama-bin-ladens-dna
[46] O poveste de precauție despre OMS
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/4879/
[47] MERS
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/mers-november-18-2020/
[48] Exploatarea frauduloasă a ADN-ului chinezesc de la Universitatea Harvard
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/4252/
[49] „Experimentul” fraudulent al orezului auriu din China al Universității Tufts
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/4517/
[50] Proiectul genomului uman deschide ușa armelor biologice specifice etnic

[51] Arme etnice pentru curățarea etnică
http://considerthefuture.com/Genetics/GeneticsArticles/gen2_racist.html
NOTA (3)
Acest document poate conține materiale protejate prin drepturi de autor, a căror utilizare nu a fost autorizată în mod specific de către proprietarul drepturilor de autor.
Acest conținut este pus la dispoziție conform doctrinei de utilizare corectă și are doar scop educațional și informativ. Nu există nicio utilizare comercială a acestui conținut.

Traducerea: CD

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.