Antrenorul Coronei Braşov, Bogdan Burcea este şi ,,secundul” echipei naţionale feminine

Antrenorul Coronei Braşov, Bogdan Burcea este şi ,,secundul” echipei naţionale feminine

0 875
Federatia Română de Handbal a stabilit miercuri numele noului selectioner al echipei feminine a României : suedezul Tomas Ryde. Scandinavul îl va avea ca ,,mână dreaptă”, pe principalul Coronei, Bogdan Burcea. ,,Toată lumea îl cunoaşte pe Tomas Ryde. Este un antrenor care a cucerit trofee, un om de calitate. Îmi doresc să facem echipa cât mai bună şi să ducem România la Campionatul Mondial şi la Olimpiada de la Rio!
Avem barajul cu Serbia, o echipă de top în ultimii ani, de care trebuie să trecem! Până atunci, ne vom măsura forţele la Trofeul Carpaţi, cu Brazilia, Suedia şi Germania.” a declarat antrenorul principal al Coronei şi proaspăt ,,secund” al echipei naţionale feminine, Bogdan Burcea. În altă ordine de idei, a 23-a etapă a Ligii Naţionale de handbal feminin, va aduce sub Tampa echipa fostului selecţioner al României, Gheorghe Tadici.
La aceasta oră, HC Zalau şi Corona Braşov au asigurate locurile în play-off. Punctele puse la bătaie rămân însă importante, pentru stabilirea ierarhiei la final de sezon regulat. Antrenorul principal, Bogdan Burcea, a prefaţat întâlnirea de miercuri seara.
,,Ne aşteaptă un meci greu cu HC Zalău. Formaţia fostului selecţioner îşi propune să intre în play-off de pe locul 5 şi, cu siguranţă, va ,,trage” tare la Braşov. Pe noi nu ne interesează însă acest aspect. Mai sunt patru etape de disputat din sezonul regulat şi dorim să ne asigurăm cât mai rapid posibil şi matematic, calificarea de pe locul 3! Am spus-o şi o repet: fiecare meci îl jucăm doar cu gândul la victorie, aşa vom face şi miercuri seara. Vrem să ne consolidăm poziţia în clasament şi fetele vor intra pe teren doar cu gândul la cele trei puncte“.
Partida Corona Braşov – HC Zalău se va disputa miercuri, 11 martie, în sala sporturilor din Braşov, de la ora 17,00.
 
Dorin Duşa
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.