ANL construieste la Brasov

ANL construieste la Brasov

0 159

Nevoia de locuinte la Brasov a fost si este evidenta, caci este un oras mare, cu multa populatie, chiar daca mare parte din industrie a fost distrusa. Dar alta renaste pe ruine, iar tinerii care lucreaza sau vor lucra in aceste noi intreprinderi au nevoie de un acoperis deasupra capului.
Si astfel Brasovul este primul judeþ din þara care va avea acces la acest proiect de locuinte construite prin ANL

In acest scop, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si cel al Apararii Nationale, Gabriel Oprea, au fost prezenti ieri la Brasov pentru perfectarea unor acte.
Poate va intrebati ce a cautat seful Armatei intoata aceasta afacere. E simplu. In cadrul proiectului national, mai multe terenuri care apartin Ministerului Apararii Nationale vor fi donate in scopul construirii de locuinte pentru tineri, iar din apartamentele astfel ridicate, 120 sunt destinate tinerilor militari

Cei doi ministri au semnat un protocol prin intermediul caruia suprafata aferenta fostei garnizoane militare dezafectate din Bartolomeu intra in proprietatea municipalitatii iar in acest spaþiu vor fi constuite blocurile ANL.
Potrivit ministrului Udrea, lucrarile vor incepe in cursul acestui an in plan fiind realizarea a circa 400 de apartamente.
Pe moment, pretul unui apartament va fi de aproximativ 30.000 de euro, dar ne putem astepta si la mai mult, caci este stiut faptul cum investitiile portocalii se umfla ca niste gogosi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.