Scrima braşoveană nu se predă! Peste 300 de copii s-au întrecut weekend-ul trecut la ediţia a II-a a ,,Cupei Riposta” la sabie, cea mai mare competiţie internaţională de acest gen din România. Micuţii sabreri din Bulgaria, Italia, Moldova, Ucraina, Kuweit, Turcia si Romania, s-au intrecut la trei categorii de varsta: U 9, U11 si U 13, atât la feminine, cât şi la masculin.

La categoria U 11, Ana Maria Botezatu (CSM Braşov), a avut un parcurs fără cusur. În faza grupelor, Ana Maria a ,,încasat” doar 5 tuşe, în cele şase asalturi trase !

Braşoveanca şi-a continuat evoluţia excelentă şi pe tabloul principal: 8-0 cu Creţu Carina (CS Dinamo Bucureşti), 8-4 cu Bianca Statie ( CSA Steaua), 8-2 cu Mihaela Nikolova (Korsair Burgas) şi 8-2 cu Kristina Milanova (Korsair Burgas).

Finala a fost la discreţia sportivei antrenată de Marius Galaţanu şi Mircea Manciuc: 8-1 cu Alexe Maria ( ACS Duel Bucureşti) !

De la ,,Cupa Riposta”, CSM Braşov s-a întors  şi cu o medalie de bronz, cucerită de David Mărgean, la categoria U 9 (antrenor Adrian Tănăselea).

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.