Amenda la Carrefour Brasov

Amenda la Carrefour Brasov

0 217

Nu ar fi prima data ca la supermarketuri sa se gaseasca marfuri expirate sau chiar alterate prin rafturile acestora. Se pare insa ca de data aceasta a fost intrecuta masura.
Astfel, mai multi brasoveni au reclamat, indignati, vineri, sambata si ieri, la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului, ca au cumparat din hypermarketul Carrefour Brasov mai multe produse alimentare cu mucegai, printre care paine, tarte cu fructe si snitele.
Dupa controlul efectuat in hypermarket, inspectorii CJPC au descoperit si alte neregului. Astfel, pe rafturi au fost gasite caramele si ciocolata cu termenul de valabilitate expirat, precum si alte nereguli tinand de partea administrativa.
Magazinul a fost sanctionat cu suma de 30.000 de lei si marfurile necorespunzatoare au fost retrase de la vanzare, a declarat seful CJPC, Marius Dunca.
Despre neregulile din marile magazine am mai scris, dar se dovedeste ca acestea continua politica lipsei de respect fata de clientii care le aduc, de fapt, venituri uriase.Este dispretul cauzat si de situatia politico – economica domnind in Romania, o tara care, prin administrarea din ultimii ani, a demonstrat ca nu merita sa fie privita altfel decat un bantustan.
Este totusi imperios necesar ca o asemenea atitudine sa fie sever combatuta de organele competente, pentru a ne dovedi totusi mandria existentei nationale si nu slugarnicia javrelor de pripas, iar – in al doilea sau in primul rand? – este necesara prevenirea imbolnavirii populatiei, cu existenta si asa zdruncinata de tot mai multele lipsuri.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.