Alături de Franța, Brazilia și Portugalia au prins și ele optimile Cupei...

Alături de Franța, Brazilia și Portugalia au prins și ele optimile Cupei Mondiale de fotbal, din Qatar

0 146

La Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, care se derulează între 20 noiembrie și 18 decembrie, au avut loc meciurile etapei a doua din grupele G și H: Camerun – Serbia 3-3 și Brazilia – Elveția 1-0, ambele în grupa G; Coreea de Sud – Ghana 2-3 și Portugalia – Uruguay 2-0, amândouă în grupa H. În grupa G conduce Brazilia (cu 6 puncte) – deja calificată în „optimi”, urmată de Elveția (cu 3 puncte), Camerun și Serbia (cu câte 1 punct). Grupa H este condusă de Portugalia (cu 6 puncte) – și ea calificată în optimile de finală, urmată de Ghana (cu 3 puncte), Uruguay și Coreea de Sud (cu câte 1 punct). Pe lângă Brazilia și Portugalia, în „optimi” s-a mai calificat deja Franța, campiona mondială en titre, liderul grupei D (cu 6 puncte).
Marți, 29 noiembrie, sunt programate partidele etapei a treia, ultima, din grupele A și B: Olanda – Qatar și Ecuardor – Senegal (ambele de la ora 17:00, în grupa A); Țara Galilor – Anglia și Iran – Statele Unite ale Americii (amândouă de la ora 21:00, în grupa B).
Pe primul loc în grupa A este Olanda (cu 4 puncte), după care vin Ecuador (tot cu 4 puncte), Senegal (cu 3 puncte) și Qatar (zero puncte). Grupa B este condusă de Anglia (cu 4 puncte), urmată de Iran (cu 3 puncte), SUA (cu 2 puncte) și Țara Galilor (cu 1 punct).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.