Afacerea Bode-Iohannis cu BMW-uri pentru Interne este urât mirositoare, sugerează Kovesi

Afacerea Bode-Iohannis cu BMW-uri pentru Interne este urât mirositoare, sugerează Kovesi

0 32

În vremea lamentabilei celenterate nevertebrate, cu creierul la dimensiunea celui inexistent al a unei amoebe, ce persista în capul putrefact al ministerului de Interne cu tot oprobiul public pentru lamentabilul și infantilul său plagiat doctoral, s-a pus de-o potlogărie națională cu 300 mașini la minister, altminteri remarcabile, cele ale companiei BMW. Lucian Bode, că el este subiectul comparației zoologice unicelulare de mai sus, i-a făcut un cadou ministerial lui Kalus Iohannis, marele prieten al managerului ce administrează afacerile BMW în România, care a constat într-un trafic de influență considerabil, în urma căruia s-au achiziționat respectivele mașini germane pentru polițiștii români, cu ignorarea producătorului francez al mărcii noastre naționale, Dacia.
A fost încă un exemplu viu de gândire internaționalistă păguboasă pentru țară, în defavoarea intereselor suveraniste de producție automobilistică națională. Cam ca o Roșie Montană de mai mica în anvergură, în ce privește afacerile multinaționalelor jefuitoare, derulate în România în deplină impunitate. Ca, de fapt, în orice colonie estică europeană a UE.

Redeschiderea dosarului prin plângerea EPPO poate duce la Iohannis
Doar că procurorul șef al Parchetului European, având o factură personală de plătit lui Iohannis, consideră că închiderea anchetei de către DNA la ordin politic nu concordă cu principiile pe care a fost fondat EPPO și vrea redeschiderea dosarului de fraudă BMW prin apel la soluția de clasare a DNA. Strategie care nu a reușit respectiviului parchet european în dosarele de fraudă cu fonduri europene bugărești, spre exemplu.  
„Este un dosar la EPPO în curs de investigare, nu a fost finalizat cu niciun fel de soluție. Colegii încă administrează probe. Noi am văzut că DNA a dat o soluție de clasare. Va trebui să analizăm cum afectează această soluție de clasare dosarul pe care noi îl instrumentăm (…) Cu siguranță va afecta ancheta noastră. Trebuie să vedem cât de mult și ce mai putem face în dosar după ce s-a dat această soluție”. 
N-aș putea să vă spun acum concret, pentru că trebuie să facem această analiză, dar cu siguranță sunt foarte multe implicații pe care această soluție a DNA o poate avea în dosarele noastre.”
Putem adresa o plângere contra soluției. Cu siguranță, vom epuiza toate posibilitățile legale care există.”, a spus nemulțumită Kovesi, potrivit Știri pe Surse. Este pentru prima dată când procurorul-șef european atacă la scenă deschisă instituția românească pe care a condus-o atâția ani, cu rezultatele bineștiute. Iar o redeschidere a dosarului BMW poate duce pe firul ascendant al complicităților la nivel înalt la însuși șeful statului român, mai ales după plecarea de la Cotroceni.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.