Această armată divină îmi aşteaptă religia. Allah e mare!

Această armată divină îmi aşteaptă religia. Allah e mare!

1 575

Iniţial eram înclinat să privesc vizita familiei Iohannis&Carmen în  Turcia ca pe o pierdere de timp şi de bani și ca pe o altă fugă de problemele tot mai multe și mai grave, care se adună acasă și nu găsesc  drumul către „lucrul bine făcut”.  La a finalul ei am constatat că am greşit: am aflat despre preşedintele  nostru că ne ascunde subiecte vitale, că ne „traduce” şi că a fost un umil supus chemat la ordine de sultan.  În plus, ieşirea lui Erdogan din  timpul conferinţei de presă comune ne-a confirmat şi care este jocul geo-strategic din spatele mega-moscheii de la Bucureşti (Anterior se  spusese că proiectul este local şi că Turcia doar îl sprijină. Acum  aflăm că este de cel mai înalt interes pentru ea). Turcia vrea moschee la Bucureşti pentru că are în vedere refacerea spaţiului de influenţă, dominaţie şi în final de civilizaţie turcească  (islamică) în Caucaz, Marea Neagră, sud-estul şi centrul Europei, în care Imperiul Otoman a fost prezent anterior în diverse formule şi  pentru perioade mai lungi sau mai scurte. Cum se face asta prin moschei?
Simplu: prin exportul de identitate, care are ca dimensiune de forţă,  dimensiune dinamică, verticală, identitatea religioasă.
În timp ce occidentalii îşi reneagă credinţa, închid, distrug sau  transformă bisericile în moschei, iar ei devin nişte fiinţe „no name”,  indivizi nu persoane, şi sunt gata să cedeze primului venit, islamul  cuceritor îşi construieşte suportul identitar, care să-l conducă spre  islamizarea Occidentului.MOSCHEII ALBASTRE

Islamizarea o tehnologie veche, pe care au aplicat-o  cu succes, de 1400 de ani în Asia şi în Africa.
Cunoaşteţi deja din alte articole zicerea lui Erdogan (versurile unei  strofe dintr-o poezie a lui Ziya Gokalp), care i-a adus candva 4 luni de detenţie pentru, atenţie: instigare la ISLAMISM! (O vreme în care Turcia  era, pare-se mult mai conştientă şi mai decisă decât Occidentul în privinţa islamismului):
Minaretele sunt baionetele noastre, cupolele lor, coifurile noastre, moscheile, cazărmile noastre și credincioșii, soldații noștri. Această armată divină îmi aşteaptă religia. Allah e mare, Allah e mare!”
O reiau  pentru că este importantă şi fundamentală pentru ceea ce se întâmplă  acum în spaţiul occidental. Erdogan are profundă şi totală dreptate.
Moscheile sunt baza islamizării oricărui spaţiu nou. Chiar numai la nivel vizual, cine umblă acum prin  Europa sau prin SUA, are în multe locuri senzaţia că se găseşte undeva  în Orient, suliţele înalte ale minaretelor (plus străzile şi pieţele pline de musulmani îngenunchiaţi pentru rugăciunile rituale, musulmanii  însuşi în veşminte tradiţionale) impunându-se ochiului şi conferind o nouă identitate acestora. Mai ales acolo unde lipsesc turlele  bisericilor, acestea au fost dărâmate sau au fost transformate în  moschei.
Migrarea islamului către Occident şi ocuparea acestuia pot părea, şi  parţial sunt, pornite din tot soiul de cauze legate de sărăcie, lipsuri, boli, asuprire, pericole, războaie, deci oarecum haotice, necoordonate.  Ştim însă deja că, din motive, aparent, de neînţeles, despre care vom vorbi in Apocalipsa Europei, elitele  occidentale s-au comportat în ultimii zeci de ani, şi acum mai mult şi mai deschis decât oricând, ca nişte elite trădătoare, ca nişte „cai  troieni” înfipţi adânc şi metastazic în corpul Occidentului: au favorizat şi acum impun dictatorial primirea migratorilor şi înlocuirea  populaţiei albe autohtone cu populaţii de origine asiatico-africană.
După cum anunţa, acum aproape 100 de ani contele Coudenhove-Kalergi si pentru că aşa au decis unii, Occidentul este astăzi un uriaş corp muribund, dar inca …un corp plin de grăsimi şi cărnuri gustoase, care  atrag prădătorii !! Aceştia sunt la nivel individual migratorii care, mânaţi de dorinţa de mai bine şi de iluzia acestei „împărăţii a  desfătării perpetue” vor veni tot mai mulţi, până când împărăţia se va prăbuşi în mizerie şi sărăcie, iar ei se vor trezi nişte fiinţe mai  disperate decât înainte, rupte de trecutul lor, fără identitatea de loc
şi tradiţii, doar cu o globală şi alienantă identitate musulmană.
MOSCHEIE
Occidentul înseamnă spaţii imense, resurse, tehnologii, uzine care vor  trebui să aparţină cuiva împreună cu populaţiile lor, autohtone sau  migrate.
În spatele acestei revărsări de migratori din zeci de state şi  popoare, din sute de triburi din Asia şi Africa, găsim centre de putere  din islam, care au întrezărit perspectiva schimbării de populaţie şi, deci de civilizaţie şi vor să ia partea leului din această lume nouă.

Trei forţe ale islamului, Arabia Saudită Qatar (urmate şi de celelalte  tzari ale Golfului) şi Turcia, la nivel de ţări şi Frăţia Musulmană, ca  organizaţie, sunt cele care, cu această perspectivă în minte, s-au întrecut în finanţarea şi construirea de moschei şi aşa-zise centre  culturale islamice pe toate continentele şi în toate statele care au permis acest lucru.

Moschei si minarete o noua emblema pentru Europa
Rămânând însă numai în spaţiul Occidental, în Europa sunt acum peste  6.500 de moschei, dintre care peste 2.400 în Franţa, circa 2.000 în Marea
Britanie, 1.500 în Germania. În SUA, în aprilie 2015, erau 3.186 moschei  dintre care circa 75% aparţineau Frăţiei Musulmane.
În plan şi în construcţie sunt alte mii de moschei, iar un număr  important de moschei funcţionează clandestin, acestea fiind, de obicei, dincolo de centre de radicalizare (ceea ce sunt şi celelalte) şi centre  militare jihadiste. Dintre moscheile Occidentului puţine sunt construite de statele  respective, sau de autorităţile locale, cele mai multe fiind investiţii ale celor enumeraţi mai sus, investiţiile ridicându-se pentru ultimii 30  de ani la zeci de miliarde de dolari pentru construcţia moscheilor. Numai între 1975 şi 2000, Arabia Saudită a construit 1500 de moschei în întreaga lume. Ulterior, ritmul a crescut. Alte miliarde merg pentru dotarea şi funcţionarea acestora şi a centrelor alăturate şi pentru propagandă. Turcia a intrat mai târziu în competiţia mondială a moscheilor, în care vechimea cea mai mare o are Arabia Saudită, dar investitorul actual cel mai activ pare a fi Qatar-ul. Am fi naivi să credem că aceste sume uriaşe sunt doar expresia  generozităţii ISLAMIZARE RUSIA moscheerespectivilor. Aşa cum am mai spus-o, moscheile sunt cheia  promovării islamului în sine şi a islamismului radical la nivel  planetar. Aici se menţine spiritul islamului, aici se face pregătirea  luptătorilor islamului pentru războiul cu necredincioşii şi tot aici, acelei majorităţi zise moderate (de fapt inerte şi supuse complet  radicalilor) i se transmite ceea ce trebuie să ştie şi să facă pentru  victoria islamului. În majoritatea moscheilor şi centrelor culturale este predicat islamul exclusivist, islamul cuceritor, islamul superior celorlalte civilizaţii  şi religii (mai simplu spus: Coranul şi Hadith) şi nu islamul paşnic,  cooperant, iubitor.  Aici şi în celelalte centre de islamizare se  formează religios teroriştii, jihadiştii, simpatizanţii şi luptătorii Statului  Islamic.
De exemplu, în Belgia atentatelor recente, în marea moschee din  Bruxelles, dar nu numai, lucru cunoscut de autorităţi, predicatorii trimişi de saudiţi, pentru că ei au construit moscheea şi ei o  administrează, predică de peste 10 ani radicalizarea, extremismul, distrugerea actualei civilizaţii occidentale, inclusiv a Bruxellului şi  a Belgiei.
Transformarea, în sensul prăbuşirii accelerate în islam a celei mai mari  părţi a lumii fiind în acest moment o realitate, era normal ca centre de putere politică, financiară şi militară ale islamului să urmărească pe  de o parte realizarea rapidă a islamizării, cu precădere a Occidentului, pe de altă parte să se pregătească pentru a deveni jucători la nivel  planetar într-o viitoare lume islamică.
După cum am spus, unul dintre ei este Turcia. De aceea construieşte şi  Erdogan moschei monumentale prin întreaga lume, între care ultimele gigantice „ctitorii” fiind cea de la Moscova (170 milioane dolari) şi  cea din SUA (100 milioane dolari). De aceea vrea Erdogan, mai bine zis cere, porunceşte Erdogan, să se construiască şi marea moschee ,cu centru ecumenic propriu, din  Bucureşti.
Şi pentru că deja e sigur de victorie, a ridicat recent glasul şi a  cerut ca „islamofobia” (adică rezistenţa la islamizare!!!) să fie  considerată o „crimă împotriva umanităţii” Ca si antisemitismul…. Şi are dreptate: cum lumea va fi în curând islamică şi umanitatea va fi majoritar islamică.

Dacă critici islamul, vei critica umanitatea.ISLAMIZARE EU SIGLA
Umanitatea e bună şi are întotdeauna dreptate.tu eşti, deci, rău. Rău înseamnă criminal….

Si ca să ne întoarcem la titlu, în ceea ce priveşte viitorul imperiu  otoman, să-l ascultăm pe presedintele Erdogan Magnificul într-un discurs la academia militară turcă privind  planurile sale de viitor pentru zona fostului imperiu:
„Noi nu avem dreptul să fim indiferenţi la zonele geografice cu care  avem legături afective. De exemplu, nu ne putem întoarce privirile de pe  Balcani, din Orientul Mijlociu, din Africa de Nord şi din Caucaz. Nu ne  putem neglija fraţii şi surorile din Asia Centrală, care este patria noastră, ca şi din Africa şi din Asia de Sud-Est, ale căror inimi bat  alături de ale noastre. Trebuie să fim împreună la înălţimea acestei responsabilităţi, pe care ne-o conferă istoria”.
Paul Ghiţiu
Nota redactiei
Capitala Marii Britanii, Londra, are de ieri un nou primar, Sadiq Khan, în vârstă de 45 de ani, de origine pakistaneză. Cu 57% din voturi, el şi-a învins contracandidatul, pe conservatorul Zac Goldsmith, şi a devenit astfel cel de-al treilea primar al capitalei britanice de la înfiinţarea acestei funcţii în anul 2000 şi totodată primul de religie musulmană. Sadiq Khan are origini modeste şi nu vine de pe băncile prestigioaselor Eton, Cambridge sau Oxford, precum elita tradiţională londoneză. Este fiul unui şofer de autobuz şi a absolvit un liceu de cartier, apoi Universitatea publică North London. S-a născut în 1970 şi a crescut în sudul Londrei, alături de ceilalţi 7 fraţi. A vrut să devină dentist, dar unul din profesori l-a sfătuit să meargă la Drept, datorită calităţilor sale de orator. A făcut box pentru a putea riposta rapid pe stradă dacă cineva l-ar fi făcut „paki”, apelativul britanic considerat înjositor şi rasist de către orice pakistanez. (sursa: RRA)

COMENTARII

  1. Mi se pare ultra ”semnificativ” faptul ca pentru importanta functie de
    Primar general al Capitalei fostului Imperiu britanic
    s-au infruntat un islamic de origine pakistaneza si un evreu.
    Ma intreb cu ingrijoare: oare n-o fi vorba de antisemitism faptul ca dl.Goldsmith a pierdut?
    Dl. Alex. Florian , directorul Institutului Ellie Wiesel ar trebui sa lamureasca lucrurile !!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.