Acces liber in Mamaia din 13 septembrie

Acces liber in Mamaia din 13 septembrie

0 197

Taxa de acces in statiunea Mamaia pentru autovehiculele neinmatriculate in municipiul Constanta va fi suspendata, informeaza Mediafax. Astfel, ultima zi in care va mai fi perceputa taxa de bariera va fi duminica, 13 septembrie, ora 19.00, potrivit Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanta.

Aceasta taxa se achita la intrarea in statiune, pe toata perioada sezonului estival, de catre conducatorii autovehiculelor care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta, precum si de catre conducatorii autovehiculelor cu numere provizorii care nu au domiciliul in Constanta.

Activitatea de incasare a taxei de acces in statiunea Mamaia a fost reluata in data de 4 iunie, valoarea acesteia fiind mentinuta la nivelul celei de anul trecut. Astfel, pana pe 13 septembrie, pentru o intrare in Mamaia se plateste in continuare suma de trei lei, abonamentul de 24 de ore va costa patru lei, cel pentru sapte zile 25 de lei, iar pentru abonamentul valabil pentru intregul sezon estival se vor achita 250 de lei.

Taxa de acces in statiunea Mamaia a fost introdusa in 2003 si a functionat pana in 2005. Prefectura Constanta a atacat atunci in contencios-administrativ hotararea privind taxa respectiva, iar instanta a anulat-o in 2006, an in care turistii au putut intra in statiune fara sa plateasca vreun ban. Ulterior, primarul Constantei, Radu Mazare, a facut recurs la decizia instantei, iar in 2007 a castigat procesul si a reintrodus taxa de acces in Mamaia.
Imaginile dure de pe pachetele de tigari, contestate in instanta de producatorii

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.