A inceput RAZBOIUL CIVILIZATIILOR?: ,,Martirii apartin tuturor crestinilor’’!

A inceput RAZBOIUL CIVILIZATIILOR?: ,,Martirii apartin tuturor crestinilor\’\’!

0 830
A inceput  RAZBOIUL CIVILIZATIILOR? : „Martirii apartin tuturor crestinilor„!
 
Papa Francisc, O PERSONALITATE MONDIALA DE EXCEPTIE a denunțat uciderea celor 21 de egipteni decapitați de militanții Statului Islamic,
Sanctitatea Sa afirma că acești OAMENI au fost uciși deoarece erau creștini, relatează cunoscutul ziar The Independent, preluat de toata media nationala si internationala.
Singurele lor cuvinte au fost, Iisus, ajută-mă! Si au fost uciși pentru simplul fapt că erau creștini”, a afirmat Suveranul Pontif.
Martirii aparțin tuturor creștinilor”, a subliniat profetic Papa.
 
21 de crestini egipteni decapitati
Interventia Suveranului Pontif a fost prilejuita de un asasinat comis de SI
Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a revendicat duminică, într-o înregistrare video, decapitarea a 21 de creștini egipteni, a anunțat armata de la Cairo.
În înregistrarea video difuzată, cei 21 de egipteni de confesiune creștină coptă — purtând haine portocalii asemănătoare celor cu care au fost îmbrăcați și alți ostatici executați în ultimele luni de mișcarea Statul Islamic (SI) — apar aliniați pe o plajă cu mâinile legate la spate, fiecare având în spate un călău mascat, îmbrăcat în negru.
Un mesaj introductiv de la începutul înregistrării situează scena în provincia Tripoli.
”Astăzi, suntem la sud de Roma, pe pământul musulman al Libiei. Această mare în care ați ascuns corpul șeicului Osama ben Laden, jurăm în fața lui Allah că o vom amesteca cu sângele vostru”, spune în limba engleză un individ îmbrăcat în uniformă militară.
Luna trecută guvernul de la Cairo a confirmat că 20 de egipteni au fost răpiți în Libia, după ce ramura libiană a grupării Statul Islamic a anunțat sechestrarea a 21 de creștini de confesiune coptă. Gruparea jihadistă susține că a recurs la aceste răpiri drept represalii pentru incidentele sectare din Egipt, când soțiile a doi preoți copți ar fi fost împiedicate de biserica creștină să se convertească la islam.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.