S-a intamplat ieri noapte: Mircea Lucescu la Zenit Sankt-Petersburg!!

S-a intamplat ieri noapte: Mircea Lucescu la Zenit Sankt-Petersburg!!

0 348

Antrenorul Mircea Lucescu a semnat, in noaptea de luni spre marti, un contract cu echipa de fotbal Zenit, din Sankt-Petersburg, din Rusia. Potrivit agentiei TASS, care citeaza o declaratie facuta in acest sens de agentul tehnicianului roman, acordul a fost incheiat cu succes reciproc!

„Contractul a fost semnat in cursul noptii de ieri dupa schema 2+1,

…dar se poate spune ca este vorba de un contract complet pe trei ani, pentru ca exista o conditie conform careia, daca dupa primii doi ani, nici una dintre parti nu reziliaza intelegerea, el se prelungeste automat”, a precizat agentul lui Mircea Lucescu, Arcadie Zaporojanu.Zenit Sankt-Petersburg

Intrebat care este misiunea lui Lucescu, reprezentantul acestuia a spus ca trebuie sa „aduca Zenit printre primele zece cele mai bune cluburi din Europa”.
TASS aminteste ca incepand din 2004, Mircea Lucescu s-a aflat la carma echipei Sahtior Donetsk, alaturi de care a castigat de opt ori campionatul Ucrainei, de cate sase ori Cupa si Supercupa Ucrainei. In 2009, Sahtior a obtinut Cupa UEFA.
Agentia rusa nu precizeaza valoarea contractului incheiat de antrenorul roman cu rusii de la Zenit dar pe surse, stim ca este vorba de 5,5 milioane de dolari pe an !!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.