,,Lupii” cu coada-ntre picioare : 2-4, cu Gheorghieni!

,,Lupii” cu coada-ntre picioare : 2-4, cu Gheorghieni!

0 448

Corona Braşov Wolves a adunat a doua înfrângere consecutivă, în sezonul regulat al campionatului naţional: 2-4 (0-1, 2-1, 0-2), cu Progym Gheorghieni! După eşecul în faţa ciucanilor, ,,lupii” au înclinat din nou steagul, după un meci modest, în care imprecizia în atac şi greşelile multe şi importante şi-au spus cuvântul. Doar în repriza a doua, ,,lupii”au avut o prestaţie ceva mai legată, mai cursivă, reuşind să înscrie două goluri…Nu-i mai puţin adevărat şi că jucătorii Braşovului au avut oarecare ghinion, din moment ce pucul a lovit de trei ori barele porţii harghitenilor.Una peste alta, a fost din nou un eşec supărător, iar dacă vor continua în acest ritm, ,,lupii” vor fi în pericol să intre în play-off de pe locul 4, nicidecum de pe locul 2, spre care păreau, cu puţin timp în urmă, că se îndreaptă… Deocamdată sunt poziţia a 3-a, dar Steaua vine puternic din urmă (să nu uităm că echipa braşoveană va juca şi două meciuri cu Steaua, la Cârţa!). Golurile Coronei Wolves Braşov în meciul cu Gheorghieni au fost înscrise de Arpad Mihaly şi Istvan Sprencz. De remarcat că foştii jucători ai Coronei Braşov înscriu…într-o veselie în poarta fostei lor echipe. Astfel, după Antal şi Peter Robert (HSC Miercurea Ciuc), a venit astăzi rândul lui Tibor Basilidesz (Gheorghieni) să marcheze, chiar de două ori, în poarta braşoveană !

Tot astăzi, Steaua – Dunărea Galaţi 5-4, după un meci dur şi nervos, cu foarte multe eliminări…

Clasamentul la zi al campionatului naţional arată astfel : 1. Miercurea Ciuc 82 p (36 partide disputate), 2. Dunărea Galaţi 71 (37), 3. Corona 60 (35), 4. Steaua 58 (35), 5. Progym 53(37).

Mâine, de la ora 18,00, Corona Braşov Wolves şi Progym Gheorghieni se vor întâlni din nou pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.