UN PREMIER PE INIMA LUI KOVESI UN PREMIER SPRE LINISTEA SISTEMULUI!

UN PREMIER PE INIMA LUI KOVESI UN PREMIER SPRE LINISTEA SISTEMULUI!

0 1487

Anuntul lui Iohannis a produs multa dezamagire,  prin desemnarea „tehnocratului” agrar de la Cluj-Napoca, ex comisarul Dacia Ciolosh, dar a si facut cateva persoane fericite. Acum sefa DNA poate spera la inca trei ani de mandat in fruntea parchetului anticoruptie, daca Dacian Ciolos, fost si ministru al Agriculturii, nu doar  comisar european, va fi validat ca premier.
Iata dovada ca Laura Kovesi si Dacian Ciolos s-au intretinut copios la Bruxelles la o sindrofie cu judecatoarea CEDO Iulia Motoc. Deconspirarea s-a produs din cauza placerii lui Motoc de a posta pe Facebook (Foto)

Lumea zice ca sotul dnei judecatoare, in prezent putin ambasador, va fi si el unul din membrii viitorului Cabinet Ciolosh.
Laura Codruta Kovesi incepe sa prinda speranta ca va mai sta inca trei ani in fruntea DNA, dupa ce, la 15 mai 2016 (ziua ei de nastere), ii va expira mandatul de procuror sef al Parchetululi DNA…
Oare de ce nu s-ar bucura lumea cand atatia basisti de nadejde, desigur TEHNOCRATI, vor conduce din Palatul Victoria cel putin Romania? Chiar asa, ar trebui opriti dreacului carcatasii care tot critica SISTEMUL!

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.