Adrian Porumboiu se considera macelarit de arbitrii

Adrian Porumboiu se considera macelarit de arbitrii

0 187

Adrian Porumboiu, finantatorul clubului FC Vaslui, considera ca echipa sa a fost clar dezavantajata de arbitraje in acest campionat.

„Acest campionat l-am pierdut, dar mai avem sansa locului 2. Echipa noastra a avut momente de slabiciune, cred ca au fost cinci meciuri, si apoi am dat posibilitatea arbitrilor sa ne macelareasca. Ce s-a intamplat in acest campionat cu arbitrajul nu poate fi trecut cu vederea. Exista un observator, Dan Petrescu, si mi-e rusine ca am fost coleg cu el. Nu mi se pare normal ca in cadrul CCA sa fie doua comisii. Nu am nicio problema cu Otelul sau cu alta echipa. Pot juca si impotriva arbitrilor, dar nu stiu cat pot sa fac asta. Nu stiu de ce au pus ochii pe noi”, a spus Porumboiu la GSP TV.

Finantatorul Vasluiului a dezvaluit ca jucatorii sunt cei mai afectati de ratarea titlului, deoarece se puteau alege cu o suma frumoasa de bani.

„Miza financiara a campionatului a fost uriasa, dar pe mine nu m-a afectat. Eu mi-am dorit doar sa luam trofeul, sa fim campioni. Jucatorii sunt cei mai suparati, pentru ca ar fi avut promisi 9 milioane de euro”.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.