Radu Berceanu sub represalii portocalii?

Radu Berceanu sub represalii portocalii?

0 186

Presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a declarat, marti, la Craiova, ca va fi interesant de urmarit ce se va intampla cu partidul sub noua echipa de conducere.

Luna si sondajul
Dupa ce a platit primul sondaj comandat din banii lui, Berceanu s-a indragostit de acest mod de a testa opinia publica. Acesta a afirmat ca peste o luna va mai face un alt sondaj, pentru a vedea cum a primit populatia, „votantii, platitorii de taxe si impozite, nu cei 1.400 de delegati de la Conventie, ce s-a intamplat cu PDL”.
„O sa fie interesant de urmarit ce se va intampla cu PDL sub actuala echipa de conducere. Imi vine sa va spun tot felul de lucruri, dar este partidul meu si nu vreau sa spun lucruri care sa ii dauneze in vreun fel. Incerc sa fac numai lucruri care sa ii ajute, cum ar fi si sondajul, chiar daca unora nu le place, pentru ca mi-au si spus: ‘Ce domne, faci sondaje?’ Credeam ca am ajutat pe cineva, pentru ca nu am raspuns eu la sondajul ala, ci 1.300 de platitori de taxe si impozite, potentiali votanti. Ce este acolo nu imi apartine si de facut nu l-am facut eu, l-a facut CSOP”, a spus Berceanu, intr-o conferinta de presa.
„Daca crede cineva ca se poate conduce cu tine si cu ai tai la nivelul ala de 1.400, sau cu cateva sute sau 50 de persoane, se insala. Un partid trebuie sa conduca pentru cei din afara zidurilor partidului si nu pentru clanurile, detasamentele, triburile din interiorul formatiunii”, a aratat Berceanu.

Berceanu pe una din listele negre din PDL?
Intrebat daca se asteapta la „represalii” din partea noii echipe de conducere, Berceanu a recunoscut ca „anumite lucruri au inceput mai demult, de cand a indraznit sa candideze la presedintia PDL Dolj”.
„Probabil ca au fost tensiuni asa mai mari si rigiditati pana cand s-a terminat Congresul. Acum toata lumea este fericita, toata lumea este prim-vicepresedinte, vicepresedinte, nu mai este nicio problema. Important este sa fii prim-vicepresedinte, daca faci sau nu faci ceva dupa aia timp de patru ani sau poate chiar mai mult, nu mai conteaza. Cred ca pot sa intreb foarte multa lume care erau vicepresedintii PDL pana la Conventia asta si sunt pd-isti importanti care nu stiu sa ii spuna nici pe jumatate din ei, jumatatea cealalta era in bezna. Unii cred ca este foarte important sa ai o functie, ca daca ai functia dupa aia vine si recunoasterea, altii considera ca daca ai recunoasterea nu trebuie neaparat sa mai ai si o functie”, a fost de parere Berceanu.
In opinia sa, dupa Conventia PDL, noua echipa trebuie sa inceapa implementarea Programului pe care l-a prezentat – „Romania dreapta, Romania puternica”, atat la guvernare, cat si in interiorul partidului. „Noi asteptam cu interes”, sa vedem ce se intampla a comentat ironic presedintele PDL Dolj.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.