Universitatea Craiova nu a primit licenta!

Universitatea Craiova nu a primit licenta!

0 194

Chiar daca si-ar fi rezolvat pe teren problema retrogradarii in etapele ramase de Liga I, Universitatea Craiova ar fi jucat oricum in B sezonul urmator, deoarece nu a primit licenta!

„Deoarece nu s-a facut dovada continuitatii de cel putin trei ani a desfasurarii activitatii clubului pe aceeasi firma si din cauza infrastructurii, lipsa unui contract ferm pentru o arena pe care sa dispute meciurile de pe teren propriu, Universitatea Craiova nu primeste licenta pentru anul competitional 2011-2012”, a transmis Comisia de Licentiere a FRF clubului oltean.

„Nu avem nicio problema reala cu licenta. Deocamdata nu exista o decizie in acest sens. Stiu niste antepronuntari de acolo, de la Comisie, in special venite din partea doamnei Marin. Aceasta doamna este nimeni alta decat sotia domnului Marin Cernat, presedintele Comisiei de Disciplina. Probabil ca sunt echidistanti, avand in vedere ca acum trei saptamani am cerut demisia domnului Cernat. I-am cerut la telefon demisia si ca o coincidenta, la patru zile dupa, m-am trezit ca dosarul nostru de licentiere nu este bun. Initial, dosarul nostru era beton, ulterior au aparut problemele. E o problema de interpretare si aici se vor opri, pentru ca desi ne urasc foarte mult si probabil domnul Mircea Sandu ar vrea sa ma prinda in ofsaid, nu pot sa motiveze o asemenea decizie. Va dau cuvantul meu de onoare, Fotbal Club U Craiova SA, societate infiintata in 2002, nu are un leu datorie pentru acest an si pentru anul viitor”, declara Adrian Mititelu cand au aparut primele probleme.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.