Dorinel Munteanu: Nu vom face tara de ras in Champions League

Dorinel Munteanu: Nu vom face tara de ras in Champions League

0 206

Dorinel Munteanu antrenorul formatiei Otelul Galati, a afirmat ca jucatorii sai au meritat sa castige primul titlu din istoria clubului si spune ca nu se teme de o eventuala decizie TAS, care ar putea reprograma partida cu Pandurii Tg Jiu.

„Mi-am dorit de cand am venit aici sa fac o echipa competitiva. Am dominat acest campionat si l-am castigat pe merit. Suntem cea mai buna echipa, am trecut peste toate rautatile si am castigat. Nu mi-a fost teama de nimeni, am stiut si cand am fost pe locul doi ca vom castiga titlul. Acum vrem sa realizam cateva transferuri si sa facem o figura buna in Liga Campionilor. Promit ca nu vom face tara de rusine. Nu ne e teama de decizia TAS. Chiar daca hotareste sa jucam meciul cu Pandurii, nu e niciun fel de problema, castigam si acolo si asta e”, a spus Dorinel Munteanu la Digi Sport.

Otelul Galati a castigat cu 2-1 meciul decisiv pentru titlu cu Timisoara si a devenit noua campioana a Romaniei. Partida de la Galati a fost extrem de tensionata, insa a avut o castigatoare clara.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.