Bazin olimpic de 5 stele la Brasov

Bazin olimpic de 5 stele la Brasov

0 193

Investitiile serioase la Brasov par a se inmulti, gratie culorii portocalii pe care municipalitatea noastra o are.
Astfel, dupa ce, dupa ani de zile in care Brasovul nu a mai avut un patinoar mai de „Doamne-ajuta”, ne putem mandri cu unul olimpic acum, pe a carui gheata au loc competitii nationale si internationale.
In aceeasi idee de „olimpism” la nivel local, urmeaza a se moderniza vechiul bazin de la Sala Sporturilor.
Municipalitatea va contribui cu 2,9 milioane de lei, iar valoarea totala a investitiei este estimata la aproximativ 5 milioane de euro.
Consilierii locali au aprobat contravaloarea lucrarilor de asistenta tehnica pentru modernizarea Salii Sporturilor „D.P. Colibasi” si a bazinului de inot. Acestea vor fi reabilitate de Ministerul Dezvoltarii si Turismului, prin Compania Nationala de Investitii (CNI) SA, potrivit mytex.ro.
Imediat dupa modernizare, cei care care vor beneficia de noul bazin vor fi atat sportivii de performanta, cat si de brasovenii pasionati de inot.
Autoritatile locale au luat decizia de a moderniza complet baza sportiva, deoarece ajunsese intr-o stare deplorabila. De 15 ani nu a mai fost facuta nici macar o imbunatatire.
Vor exista astfel mai multe bazine de dimensiuni diferite, cabinete medicale, un centru de tratament, o statie anti-dopping, o sauna, un jacuzzi si baruri. Bazinul principal, de dimensiuni olimpice, va avea o tribuna cu aproximativ 500 de locuri.
Totodata, conform proiectului initial urma sa se mareasca numarul de locuri de la 400, la 900, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuiau construite tribune pe ambele parti ale bazinului. Lucrarile de reamenajarea a bazei sportive ar trebui sa dureze cam 20 de luni.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.