TFF a decis: Besiktas castiga la masa verde partida cu Bursaspor

TFF a decis: Besiktas castiga la masa verde partida cu Bursaspor

0 189

Consiliul de Conducere al Federatiei Turce de Fotbal (TFF) a decis ca echipa Besiktas sa fie declarata castigatoare la „masa verde” a meciului cu Bursaspor, scor 3-0.

Echipa Bursaspor, la care evolueaza Giani Kirita, va disputa cinci meciuri pe teren neutru, fara public, si trei partide din deplasare fara suporteri, ca urmare a incidentelor ce au dus la anularea intalnirii din week-end-ul trecut, cu Besiktas.

Sanctiunile hotarate de TFF sunt valabile pentru ultimele doua partide din acest sezon si pentru inca sase din sezonul urmator.

Treizeci si patru de persoane, intre care noua politisti, au fost ranite, sambata seara, la Bursa, in timpul gravelor incidente care au izbucnit inainte de meciul din etapa a 32-a a campionatului Turciei, dintre Bursaspor si Besiktas Istanbul, care a fost anulat de autoritati. Cu doua inainte de inceputul meciului, suporterii echipei Bursaspor au atacat cu pietre si batoane fanii formatiei adverse, iar politia a intervenit si a utilizat gaze lacrimogene, conform guvernatorului Bursei, Sehabettin Harput. Dupa zeci de minute de confruntari, care au transformat imprejurul stadionului intr-un camp de batalie, politia a efectuat sute de arestari.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.