Transylvania Tourism Fair – targ la Brasov, 13 – 15 mai 2011

Transylvania Tourism Fair – targ la Brasov, 13 – 15 mai 2011

0 204

Brasovenii aflati in cautarea unor oferte pentru vacantele din acest an au posibilitatea, in perioada 13-15 mai sa analizeze propunerile prezentate in cadrul noii editii a targului Transylvania Tourism Fair (TTF), organizat in cadrul Brasov Business Park.
Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul, inscris in Calendarul Targurilor Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) isi propune, sub sloganul “O 9 atitudine in turism” sa promoveze in randul vizitatorilor oferte de early booking pentru destinatii externe si ofertele speciale pentru destinatiile interne.
Vedetele acestui targ vor fi progamele speciale pe care asociatia le deruleaza impreuna cu partenerii sai: “Litoralul pentru toti”, “O saptamana la munte”, “Vacanta la tara” si “O saptamana de refacere”, potrivit unui comunicat al ANAT. Aceste programe sunt, de altfel, cele mai cautate de catre turisti.
La aceasta editie, pe langa cele 60 de agentii de turism din Romania, vor fi prezente si standuri ale unor tari precum Malta, Turcia si Ungaria.
Locatia selectata, Brasov Business Park, este noua, moderna, creata special pentru acest gen de evenimente, detine o parcare de 500 locuri si este pozitionata excelent: la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti, in zona comerciala Carrefour-Mobexpert.
Manifestarea, ca parte integranta a Calendarului Targurilor ANAT 2011, se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism.
Evenimentul va beneficia de o mediatizare corespunzatoare (presa scrisa si televiziune) iar pe parcursul acestuia se vor organiza o serie de concursuri, mese rotunde / dezbateri pe teme de interes general, evenimente etc.
Inscrierile pentru participare se deruleaza prin intermediul Regiunii ANAT Centru si a Contractantului General al Targului, firma Kron-Tour Lufthansa City Center.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.