Presedintele UEFA vine la Bucuresti

Presedintele UEFA vine la Bucuresti

0 200

O delegatie condusa de presedintele Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), francezul Michel Platini, va efectua o vizita de cateva ore la Bucuresti, sambata 14 mai, care va include turul noului stadion „National” si o conferinta de presa la Casa Fotbalului (sala Nicolae Dobrin), a anuntat FRF.

Michel Platini vine sambata la Bucuresti pentru a vizita stadionul National. Delegatia va sosi pe platoul din fata Tribunei a II-a a stadionului (in dreptul Casei Fotbalului) la ora 10:30, accesul presei fiind permis, prin incinta sediului FRF, pana la ora 10:20. Presa nu va avea acces la vizitarea stadionului, actiune la care delegatia oaspete va fi însotita de Mircea Sandu, presedintele FRF, Ionut Lupescu, directorul general al FRF, si primarul general Sorin Oprescu. Platini si responsabilii fotbalului romanesc vor sustine o conferinta de presa, intre orele 11:35 si 12:00.

Nu vor putea fi efectuate transmisii live de pe platoul evocat si nici din incinta Casei Fotbalului. Imaginile din timpul vizitarii stadionului (unde presa nu va avea acces) vor putea fi downloadate de pe site-ul FRF, in cursul zilei de sambata, precizeaza comunicatul.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.