Targul Liceelor la Brasov

Targul Liceelor la Brasov

0 214

Elevii care inca nu s-au decis ce sa bifeze pe fisa de admitere in clasa a IX-a, ISJ Brasov ii invita, impreuna cu parintii, la Targul ofertei liceale 2011.
Targul de oferte liceale va fi organizat de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Brasov, in perioada 31 mai – 1 iunie, la Aula Universitatii „S.T. Chiriacescu“.
In cadrul targului va fi organizata si o Gala a Managerilor de succes, eveniment in cadrul caruia vor fi premiati elevi si profesori brasoveni cu rezultate deosebite.
De asemenea, un targ al liceelor va fi organizat in curand si la Fagaras, precum si la Rupea.
In toate scolile a fost distribuita, gratuit, brosura care contine toate informatiile privind admiterea la liceu.
Pentru anul scolar 2011-2012, Inspectoratul Scolar al Judetului Brasov a prevazut 4.860 de locuri in clasele a IX-a, cu 415 mai multe decat in anul anterior.
In ceea ce priveste specializarile, anul acesta, cele mai multe locuri, 2.490, sunt pentru profilul tehnologic, 2.100, pentru cel teoretic, iar 270 pentru specializarile vocationale.
Din 9 mai si pana in 13 iunie, se vor organiza sedinte de instruire cu parintii si elevii pentru prezentarea procedurilor de admitere si a planului de scolarizare in fiecare unitate de invatamant din Brasov. Dupa aceasta data, elevii vor sustine evaluarile nationale.
Elevii de clasa a VIII-a vor da testul la limba romana in 20 iunie, in 21 iunie pe cel la limba materna, iar in 22 iunie testul la matematica. Rezultatele finale se afiseaza pe 27 iunie. Prima etapa a admiterii va avea loc pe 12 iulie, cand se va realiza repartizarea computerizata a absolventilor.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.