RAT Brasov este printre cele mai sigure companii de transport

RAT Brasov este printre cele mai sigure companii de transport

0 220

Brasovenii pot sta linistiti in privinta sigurantei in trafic daca decid sa calatoreasca cu mijloacele de transport in comun locale.
Regia Autonoma de Transport (RAT) Brasov a primit zilele acestea „Diploma pentru rezultate deosebite in domeniul sigurantei rutiere”, acordata de catre Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Autoritatea Rutiera Romana (ARR) si Consiliul Interministerial pentru Siguranta Rutiera (CISR).
Potrivit reprezentantilor RAT, dintre toate firmele de transport persoane, private sau de stat, care au un parc activ de peste 100 de vehicule, au mai indeplinit criteriile pentru a primi o asemenea diploma doar trei companii.
Distinctiile au fost oferite catre directorul general adjunct al ARR, Adrian Lazar si Ortansa Munteanu, directorul CISR, ambii apreciind eforturile facute de RAT Brasov in cursul anului 2010 in domeniul sigurantei rutiere.
Printre criteriile aplicate pentru acordarea acestui premiu se numara si cele legate de lipsa sanctiunilor in domeniul sigurantei rutiere: amenzi contraventionale, suspendari de copii conforme dupa licenta de transport, suspendari ale dreptului de utilizare a unui vehicul.
Evenimentul a facut parte din seria de actiuni dedicate Decadei de Siguranta Rutiera, desfasurate sub egida Programului european „Pentru un spatiu european de siguranta rutiera”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.