Grasa de Cotnari si Francusa, noi medalii

Grasa de Cotnari si Francusa, noi medalii

0 209

Vinurile Grasa de Cotnari, productiile 1985 si 1995, precum si Francusa din 2010, fabricate de Cotnari SA, au obtinut trei medalii de aur la Concursul International de Vinuri de la Bruxelles, unul dintre cele mai importante in domeniu, in timp ce Grasa de Cotnari din 2001 a primit argintul. Catalin Grecu, directorul de marketing al Companiei Cotnari SA, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca societatea s-a mentinut in top la Concursul International de Vinuri de la Bruxelles.
„Intr-un concurs de o asemenea amploare, cu reguli stricte, unde doar 30% din probe obtin dreptul de a fi premiate, vinurile de Cotnari si-au dovedit din nou valoarea. Este evident ca, din Romania, compania Cotnari e singurul producator medaliat. Cu 16 medalii obtinute de la inceputul anului si pana acum, din care trei Mari Medalii de Aur, Compania Cotnari este lider incontestabil al calitatii vinurilor romanesti”, a afirmat, intr-o conferinta de presa, Catalin Grecu.
In urma cu o luna, producatorul iesean a obtinut la Berlin doua medalii de aur pentru un soi pur romanesc – Grasa de Cotnari, productiile anilor 1985 si 1995, precum si pentru Tamaioasa Romaneasca din 2009.
Aceste trei premii de aur se alatura celor trei Mari Medalii de Aur obtinute de Compania Cotnari in luna februarie la Concursul International Wines & Spirits Contest de la Chisinau.

De-a lungul ultimilor 10 ani, cotnarenii au obtinut peste 150 de medalii la diferite competitii internationale si mondiale.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.