Interlopul lipsa la apel nu a fost gasit inca

Interlopul lipsa la apel nu a fost gasit inca

0 210

Magistratii Curtii de Apel judeca miercuri recursurile in procesul interlopilor retinuti saptamana trecuta. Unul dintre ei, Adrian Cotos, cu un bogat trecut infractional, nu s-a mai prezentat vineri la tribunal pentru a afla ca instanta a emis un mandat de arestare pe numele sau. A intrat in alerta Biroul de Urmari din cadrul IPJ Mures, unde inculpatul are domiciliul. Desi il cauta de trei zile, politistii mureseni nu au dat inca de urma lui Cotos.
Politistii mureseni sunt pe urmele lui Adrian Cotos, unul din cei 4 inculpati arestati preventiv vinerea trecuta pentru apartenenta la un grup periculos, specializat pe savirsirea de infractiuni informatice, fraude cu carti de credit, dar si infractiuni cu violenta sau contra patrimoniului. Imediat dupa pronuntarea deciziei, Biroul de Urmariri din cadrul IJP Mures a fost anuntat de neprezentarea suspectului la Tribunalul Brasov si de emiterea in lipsa a mandatului de arestare preventiva pe numele lui Cotos.
Luni au fost depuse la Curtea de Apel Brasov cererile de recurs atat ale avocatilor celor patru inculpati arestati cat si ale procurorilor in cazul celorlalti 9 suspecti pentru care magistratii au dispus cercetarea in stare de libertate. Dosarul va ajunge miercuri din nou in fata magistratilor care vor decide daca sunt probe suficiente pentru a-i incarcera pe cei 13 interlopi retinut initial de procurorii DIICOT si politistii BCCO.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.