Banatenii vor toate cele trei puncte in partida cu FC Brasov

Banatenii vor toate cele trei puncte in partida cu FC Brasov

0 188

FC Brasov intalneste astazi in deplasare in cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, formatia Poli Timisoara. Banatenii au anuntat ca vor trata acest meci cu maxima seriozitate si vor toate cele trei puncte.
Tehnicianul formatiei de pe Bega, Dusan Uhrin Jr., a declarat ca locul 1 ocupat in acest moment de echipa sa nu este motiv de sarbatoare si ca jucatorii resimt din plin programul incarcat din ultima perioada.

„Nu avem de ce sa zambim inca, mai sunt cinci etape foarte grele, nu avem ce sa sarbatorim deocamdata. Brasovul joaca bine in atac, e periculoasa la fazele fixe, dar noi trebuie sa aratam ca vrem sa castigam. Noi nu am reusit sa castigam de mult timp pe teren propriu si vrem sa ne bucuram de victorie. Am reusit sa scoatem trei puncte in deplasare, dar trebuie sa le dam o greutate mai mare cu o victorie acasa. Am jucat multe meciuri in ultima perioada, ne-au costat mult, ne-au slabit puterea. Vom vedea cum se va prezenta lotul, cativa jucatori nu au fost chiar in regula la antrenamente, ca Cisovsky, Goga sau Burca. Trebuie sa abordam acest meci cu un singur gand, victoria”, a spus Uhrin.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.