CFR Calatori suplimenteaza trenurile catre litoral de 1 Mai

CFR Calatori suplimenteaza trenurile catre litoral de 1 Mai

0 182

Pentru cei care vor dori sa-si petreaca vacanta de 1 Mai pe litoral, CFR Calatori va introduce suplimentar in circulatie, in perioada 28 aprilie – 2 mai, sapte trenuri de calatori spre si dinspre Constanta, iar alte zece care mergeau pana la Constanta vor avea traseu prelungit pana la Mangalia.
Agentiile de voiaj CFR vor fi inchise duminica, 1 mai. Incepand din 2 mai, agentia din Mamaia va fi redeschisa, avand program intre orele 8.00 si 15.30.
De la 1 aprilie a fost redeschisa si agentia de voiaj CFR din Eforie Nord. Pentru cei care calatoresc in grupuri mici, de pana la cinci persoane, CFR va face reduceri intre 10 si 25 la suta. Oferta “Minigrup 2 – 5” este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin vineri si duminica.
De asemenea, prin “Cartea VSD, valabila in weekend, calatorii pot beneficia de reduceri intre 25 si 60%, iar prin “Calatoria dus-intors” se va face o reducere de 10%. Calatorii care isi cumpara anticipat legitimatii de calatorie pot beneficia de o reducere intre 5 si 13% pentru orice destinatii si ranguri de tren. Calatorii pot cere informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521 pentru trafic intern sau pot accesa pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.