Francezii isi pierd increderea in Boloni

Francezii isi pierd increderea in Boloni

0 201

Conducatorii clubului RC Lens l-au angajat in luna ianuarie pe Ladislau Boloni pentru a salva echipa de la retrogradare. Acum, dupa patru luni, gruparea „sang et or” ocupa locul 19 in clasament si are sanse minime sa ramana in Ligue 1. Site-ul lensois.com a facut o analiza a activitatii lui Boloni la Lens si a ajuns la concluzia ca, desi jocul s-a mai imbunatatit puÅ£in, rezultatele tot nu au aparut.

„Locul ocupat in clasament este acelasi, dar distanta fata de echipa din fata s-a marit pana la sase puncte, in conditiile in care in decembrie era de trei puncte iar Lens avea si un meci mai putin disputat”, noteaza sursa citata.

Sub comanda lui Boloni, Lens s-a schimbat in bine doar la numarul de goluri primite, avand o medie de 1,15 goluri incasate pe meci (15 goluri în 13 meciuri) faţă de 1,77 goluri primite inainte sa vina romanul (32 de goluri in 18 meciuri). „Ceea ce impiedica echipa sa urce in clasament este prestatia sub asteptari a compartimentului ofensiv. Atacul pare o enigma pentru Boloni, care nu reuseste sa gaseasca formula ideala. Lens are o medie de 0,9 goluri primite pe meci, iar daca in unele meciuri echipa a reusit sa se inchida si sa nu primeasca gol totul a fost in zadar pentru ca nu a reusit sa inscrie”, mai scrie lensois.com.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.