MM deschide lupte pe toate fronturile

MM deschide lupte pe toate fronturile

0 213

Mihai Stoica managereul general al formatiei Steaua Bucuresti, a deschis razboaie pe toate fronturile si nu se stie cat este de capabil sa le duca si la bun sfarsit.
Pe langa Helmuth Duckadam, MM Stoica mai are doi dusmani declarati. Managerul general al ros-albastrilor a rupt legaturile cu verii lui Gigi Becali, Giovani si Victor, carora le-a transmis, prin intermediul unor prieteni comuni, ca nu vrea sa mai auda de ei. Acesta ar putea fi inceputul sfarsitului in cel de-al doilea mandat al lui MM la Steaua.

Mihai Stoica poate avea soarta lui Dorinel Munteanu – dat afara pentru ca nu era in gratiile verilor lui Gigi Becali. Managerul ros-albastrilor i-a anuntat pe Victor si Giovani Becali ca nu vrea sa mai auda de ei, dupa ce acestia l-au criticat public.

Neintelegerile dintre MM si familia Becali au aparut dupa ce jucatorii Stelei au fost fortati sa stea in genunchi la finalul meciului cu FC Brasov, iar apoi managerul i-a criticat public pe Victor Piturca, Tudorel Stoica si Helmuth Duckadam.
„Cand m-a vazut, a intors capul in cealalta parte, de parca nici nu existam. E treaba lui! Dar sa nu uite ca el nu mi-a facut niciodata vreo favoare, ce mare onoare am avut ca eram prieten cu MM?”, a rabufnit Victor Becali.

Agentul FIFA a mai dezvaluit ca MM nu a avut curajul sa poarte o discutie barbateasca in momentul in care a hotarat sa rupa relatia de prietenie. „E treaba lui ca s-a suparat, eu mi-am spus doar parerea. Nu vrea sa mai vorbeasca cu mine, mi-a transmis asta prin intermediul cuiva”, a adaugat Becali.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.