Theodor Paleologu: motiunile Boc si Blaga spun lucruri vagi

Theodor Paleologu:
motiunile Boc si Blaga spun lucruri vagi

0 207

Cum arata motiunile celor care vor sa conduca partidul de la putere? Iata o intrebare care multi si-o pun si poate ca nu au reusit sa gaseasca o clarificare. Asta pentru ca, fara exceptie, aceste “Motiuni” suna ca dracu! De regula sunt o insiruire de promisiuni combinate cu teorii si dizertatii politicianist-patriotice in sos doctrinar. Pentru o clarificare si o evaluare de speciliatate va supunem atentiei ce spune un “specilist” intr-o „analiza concurentiala” – democrat-liberalul Theodor Paleologu.

„Privind spre viitor”
Acesta a declarat vineri seara, la Sibiu, ca nu are ambitia sa devina seful Partidului Democrat Liberal (PDL), dar ar vrea ca putinele sale idei din motiunea „Privind spre viitor” sa fie luate in seama de membrii partidului si sa fie puse in practica. „Ma intereseaza sa promovez aceasta motiune. Ma descriu ca un promotor al unei motiuni, decat candidat la presedintia partidului. Eu as pune mai degraba accentul pe demersul motiunii, decat pe ambitia personala de a deveni sef, care nu ma bantuie foarte mult”, a spus Paleologu.
Acesta a explicat ca principala diferenta dintre motiunea propusa de el si cea a lui Vasile Blaga sau cea a lui Emil Boc este faptul ca promite putine lucruri concrete, in timp ce ceilalti doi vorbesc despre toate domeniile si nu promit nimic.
„Sper sa adun suficiente voturi ca aceste idei sa nu fie ignorate. Am resimtit o nevoie de precizie. Motiunile mari au in comun faptul ca vorbesc despre toate subiectele, dar spunand lucruri mai degraba vagi, care sa nu angajeze prea mult. Eu am facut exact pe dos, am vorbit despre putine teme, spunand lucruri foarte precise, de aceea nu mi s-a parut ca puteam sa ma atasez uneia dintre celelalte doua motiuni”, a aratat Theodor Paleologu.

Candidatul la sefia PDL a discutat vineri la Sibiu cu membrii de partid despre motiunea sa, cerand sustinerea. Liderii organizatiei PDL Sibiu il sustin pe Emil Boc si motiunea sa, conform precizarii facute vineri seara, in timpul conferintei de presa, de catre vicepresedintele PDL, deputatul Cornel Stirbet. Conform acestuia, atat el, cat si vicepresedintele PDL deputata Raluca Turcan si ministrul Economiei, senatorul Ion Ariton, il sustin pe premierul Boc si au semnat motiunea acestuia.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.