Concert Cesaria Evoria – biletele au fost suplimentate

Concert Cesaria Evoria – biletele au fost suplimentate

0 234

Cesaria Evora vine intr-un concert extraordinar pe care il va sustine la Brasov, unul dintre putinele orase din Romania care a fost ales de celebra cantareata pentru sustinerea spectacolelor din turneul international din aceasta toamna.
Aceasta va canta la Sala Sporturilor din Brasov saptamana viitoare, mai exact, pe data de 15 octombrie, de la ora 21.00.
„Diva desculta”, cum este supranumita cantareata, datorita faptului ca vine pe scena desculta in semn de solidaritate cu femeile si copiii saraci despre a caror suferinta canta, este asteptata de zeci de fani din intreaga tara care vor veni special la Brasov pentru acest concert.
Si pentru ca biletele puse in vanzare s-au epuizat deja, organizatorii au suplimentat numarul acestora oferind posibilitatea unui numar mai mare de brasoveni sa asculte ineditul concert.
Biletele pentru concert sunt disponibile online, pe site-urile www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.Blt.ro, www.Bilete.ro, la Sala Sporturilor din Brasov, in librariile Humanitas si Carturesti, magazinele Diverta, Germanos, Vodafone si magazinul Off The Record, la preturi cuprinse intre 70 si 210 lei.
Artista este cea mai cunoscuta cantareata de „morna” – un blues specific Insulelor Capului Verde. Ea si-a inceput cariera in Mindelo, in insula Sao Vicente, in urma cu mai mult de 45 de ani. Abia la 47 de ani, insa, cunoaste cu adevarat succesul, datorita albumului „La Diva Aux Pieds Nuds”. Au urmat apoi „Mar Azul” (1991) si „Miss Perfumado” (1992), discul care, la 51 de ani, i-a adus primul hit – „Sodade” si statutul de star international.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.