Cimitirul Municipal Brasov intra in renovare

Cimitirul Municipal Brasov intra in renovare

0 243

Cimitirul Municipal din Brasov a intrat iar in renovare.
Desi Cimitirul Municipal din Brasov a avut parte de multe imbunatatiri de cand a fost preluat de municipalitate, printre acestea numarndu-se gardul care imprejmuieste cimitirul si florile plantate, municipalitatea a decis ca este nevoie de noi „adaugiri”.
Astfel aleile, drumurile si zonele de acces catre morminte intra in renovare. Lucrarile, de amploare de-altfel, se intind pe 15 kilometri.
Cele peste 25.000 de morminte existente in cimitir sunt atent supravegheate cu ajutorul camerelor video.
„In scurt timp vom reface si intreg iluminatul din cimitir, iar apoi vom monta si camere video de supraveghere, pentru a incerca sa diminuam cazurile de furturi de flori de pe morminte si pentru o mai mare siguranta in zona. Toate imaginile vor fi verificate din dispeceratul existent la Politia Comunitara”, a declarat viceprimarul Adrian Gabor. Cei ce merg la cimitir vor avea mai multe surse de apa, dupa ce s-a realizat aductiunea de apa pe mai multe alei”, a relatat aceeasi sursa.
Reprezentantii Primariei spun ca lucrarile vor fi urgentate, astfel incat acestea sa fie terminate pana la 1 noiembrie, cand credinciosii ortodocsi sarbatoresc Ziua Mortilor.
Asteptam cu nerabdare sa se modernizeze toate bisericile si locasurile de cult si sa se amplaseze camere video pentru a contoriza numarul de credinciosi si pentru o „mai buna functionare a spiritului uman”.
Cand nu exista bani pentru nimic, municipalitatea a decis ca o investitie in cimitir o sa-L imbuneze pe bunul Dumnezeu si or sa se rezolve toate celelalte probleme socio-economice de actualitate ale noastre, celor vii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.