Biciclete gratuite pentru studentii brasoveni

Biciclete gratuite pentru studentii brasoveni

0 220

Studentii de la Universitatea Transilvania vor putea beneficia de biciclete gratuit.
Incepand cu 5 octombrie, studentii de la Universitatea Transilvania din Brasov vor putea circula gratuit pe biciclete, puse la dispozitie in urma unui parteneriat intre Primaria Brasov, Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank in cadrul proiectului “Student on bike”.
Studentii brasoveni vor avea la dispozitie o suta de biciclete pe care acestia le vor putea inchiria, pe baza buletinului de identitate si a carnetului de student, de la doua centre, unul care va fi amplasat in Piata Sfatului, iar altul in Complexul universitar Memorandumului.
„Scopul acestui proiect este de a lega caminele studentesti de centrele universitare si totodata de a responsabiliza studentii si cadrele universitate asupra problematicii de mediu si mai ales asupra posibilitatii utilizarii bicicletei în deplasarea zilnica.
Bicicleta este un mijloc comod, rapid, sanatos si nepoluant de deplasare în orase, din ce în ce mai uitilizat chiar si la noi în tara, iar noi dorim sa încurajam mersul pe bicicleta, în conditiile în care numarul de masini este din ce în ce mai mare la Brasov”, a declarat consilierul local, Adrian Oprica.
Proiectul se va derula din 5 octombrie pâna în 20 noiembrie, în functie de conditiile meteorologice de la Brasov, urmând sa fie reluat în luna martie a anului viitor.
Primaria Brasov intentioneaza ca din martie 2011 sa extinda acest program destinat in prezent doar studentilor si pentru locuitorii si turistii din Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.