CFR Cluj nu a mai reusit minunea pe Olimpico in fata Romei

CFR Cluj nu a mai reusit minunea pe Olimpico in fata Romei

0 232

CFR Cluj grupare pregatita de tehnicianul Sorin Cartu, a inregistrat prima infrangere in acest sezon din Champions League, fiind invinsa pe Olimpico din Roma cu scorul de 2-1.
Traore a fost ghinionistul partidei, el reusind sa loveasca o bara in prima repriza si inca una in cea de-a doua parte a jocului. Mexes a deschis scorul pentru Roma, Borriello a majorat scorul dupa doua minute, iar Ionut Rada a marcat singurul gol al clujenilor in minutul 78.
Dupa victoria cu 2-1 din prima runda pe teren propriu cu FC Basel, CFR Cluj in frunte cu Sorin Cartu s-au deplasat la Roma, unde sperau sa faca o noua minune pe Olimpico. Daca in meciul de legenda de acum doi ani eroul clujenilor pe Olimpico a fost Juan Emmanuel Culio, in 2010 titlul de erou poate fi acordat fara nicio problema lui Nuno Claro, ingerul pazitor din poarta celor de la CFR Cluj.
Italienii au reusit sa deschida scorul prin Mexes care a prins un sut din marginea careului de 16 m, mingea trecand printre trei clujeni si cu portarul patru, ajungand in poarta.
La nici doua minute distanta, Borriello a majorat diferenta de pe tabela profitand de dezorganizarea apararii clujene si de socul incasat in plin de elevii lui Cartu. Boriello a fost gasit excelent la limita offside-ului, a urmarit mingea inalta si a tras din prima fara sa se uite la poarta direct in plasa nefericitului Nuno Claro.
Sperantele clujenilor au reinviat in minutul 78, cand Ionut Rada a marcat al doilea sau gol consecutiv in Champions League, dupa ce s-a inaltat excelent in careu la o centrare din corner si a trimis perfect cu capul sub transversala portii lui Lobont.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.