Sesiune speciala de RESTANTE pentru studentii brasoveni

Sesiune speciala de RESTANTE pentru studentii brasoveni

0 242

La inceput de an universitar sunt facute listele cu grupele de studenti si notele pe care acestia le-au obtinut in anul precedent. Cei care nu au reusit sa aiba rezultate satisfacatoare mai au acum o sansa.
Astfel, studentii brasoveni care nu au promovat toate examenele in anul universitar trecut pot acum sa se prezinte la reexaminari.
Senatul Universitatii „Transilvania” a decis organizarea unei sesiuni speciale de restante, in perioada 4-6 octombrie.
Rectorul Universitatii, dr. ing. Ion Visa, a precizat ca s-a luat decizia pentru a veni in ajutorul studentilor, care mai au la dispozitie zece zile pentru a invata si pentru a promova examenele restante, in caz contrar nu vor promova anul universitar.
Tot pentru a veni in ajutorul studentilor caer au restante, Senatul Universitatii a decis reducerea la jumatate a taxei de reexaminare, respectiv 50 de lei.
Universitatea Transilvania din Brasov este o institutie de invatamant superior cu traditie, in cadrul careia calitatea serviciilor educationale a fost intotdeauna, implicit, asociata misiunii sale.
Preocuparile pentru calitate au capatat un caracter sistematic, fiind integrate in strategiile promovate de managementul universitatii, la sfarsitul anilor `90.
In anul 2007 Universitatea Transilvania din Brasov a fost supusa evaluarii externe conform procedurii Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS), care s-a finalizat cu acordarea calificativului grad de incredere ridicat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.