BERCEANU A FUGIT DIN TARA ?!?

BERCEANU A FUGIT DIN TARA ?!?

0 230

Pe 9 septembrie, Basescu „a castigat” batalia cu Sorin Ovidiu Vantu si a dat ordin procurorilor de casa sa-l „aresteze” pe acesta. Stirea a facut ocolul Romaniei, fiind prezentata, dezbatuta si disecata, pe toate partile, de catre toate posturile TV autohtone. Ceea ce colegii nostri din media habar nu au este faptul ca in spatele acestei stiri tari se afla una si mai tare. In aceeasi zi, sub pretextul inrautatirii starii de sanatate, Berceanu s-a urcat in avion declarand ca il asteapta o grea interventie chirurgicala in Spania. Unde nu a mai ajuns si nici nu va mai ajunge vreodata! Nu frica catuselor, pe care Basescu i le-ar fi sunat, l-a facut sa fuga pe Berceanu ci Comisia Militara a UE, care din toamna anului trecut, a inceput urmarirea penala impotriva fostului ministru roman al Transporturilor pentru spionaj militar si industrial in defavoarea Guvernelor Francez si Rus. Berceanu, sanatos din cate s-a putut vedea din ultimele demonstratii de pilotaj din luna august, a fugit, la modul strict al cuvantului, din Romania. O stiu destui nu numai ofiteri marcanti din SRI.

Stirea de mai sus a a aparut pentru prima data la Exploziv-News. Tot aici se arata ca tot circul arestarii lui Sorin Ovidiu Vantu a avut un singur scop: MUSAMALIZAREA EVAPORARII LUI RADU BERCEANU!
De altfel dupa debarcarea din Guvernul Boc nimeni nu a mai auzit ceva de Berceanu. Practic Tripleta Portocalie Berbeanu, Blaga, Videanu a fost sparta. Zilele in guvern a lui Blaga sunt numarate. Berceanu a disparut pur si simplu din conducerea PD. De la toate consultarile a lipsit si toate deciziile din ultimele doua saptamani s-au luat fara el.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.