Rodica Popescu Bitanescu revine la Brasov in comedia Viata de Cimitir

Rodica Popescu Bitanescu revine la Brasov in comedia Viata de Cimitir

0 255

Indragita actrita, Rodica Popescu-Bitanescu, revine la Brasov cu o comedie romantica.
„Viata de cimitir” scrisa si jucata de Rodica Popescu Bitanescu, in rolul principal, va fi interpretata marti, 28 septembrie 2010, ora 19, in premiera in Brasov la Centrul Cultural „Reduta”.
Din distributie mai fac parte actorii: Alexandru Hasnas, Radu Solcanu, Ioana Marcoiu, Iuliana Calinescu si Irina Caramizaru.
Piesa ” Viata de cimitir” este bazata pe o poveste complexa de iubire, inspirata din realitate, ce face legatura intre cele doua vieti: viata celor vii si viata celor ce nu mai sunt printre noi. Un subiect captivant, cu morala si totodata plin de umor, redat prin dialogurile savuroase dintre vii si morti, subiect la finalul caruia vom afla care sunt de fapt cei vii.
Rodica Popescu Bitanescu propune iubitorilor de teatru o comedie romantica de exceptie, intitulata sugestiv „Viata de cimitir”.
Biletele pot fi achizitionate la pretul de 60 de lei/bilet din reteaua VreauBilet disponibile la Unirea Shopping Center et.2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria, Palatul National al Copiilor, si online prin www.vreaubilet.ro.
Alte doua piese de teatru, respectiv „Cinci femei de tranzitie” si „Inca-i Bine”, scrise si regizate de mult indragita actrita, au inregistrat un succes deosebit inca de la primele reprezentatii, continuand sa se joace si astazi cu casa inchisa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.