Florin Piersic deschide Stagiunea Filarmonicii din Brasov

Florin Piersic deschide Stagiunea Filarmonicii din Brasov

0 223

Deschiderea Stagiunii de concerte 2010-2011 va avea loc in seara de 30 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul „Sica Alexandrescu”.
Stagiunea ce va debuta la sfarsitul lunii septembrie marcheaza 133 de ani de existenta a Filarmonicii Brasov, timp in care s-a cladit o orchestra simfonica de traditie alaturi de care au evoluat mari artisti ai lumii muzicale.
Evenimentul inaugural dirijat de maestrului Gheorghe Costin ofera „cele mai pretioase perle din giuvaerele orchestrale ale lui Edvard Grieg” si cele doua suite pentru orchestra (op. 46 si op. 55) Peer Gyn.
Surpriza de proportii pregatita de reprezentantii filarmonicii si de organizatorii evenimentului o constituie invitarea pe scena a magnificului actor Florin Piersic.
Florin Piersic este unul dintre „monstrii sacri” ai cinematografiei romanesti. S-a nascut la Cluj pe data de 27 ianuarie, fiind un varsator veritabil adica norocos, ingenios, idealist si foarte atragator. Pentru femei, asa cum recunoaste si el, a fost „actorul care intotdeauna a reprezentat un justitiar, pistolar, macho” fiind un sex simbol barbatesc. Pentru regizori era „actorul care putea sa joace orice”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.