O noua campanie contra fumatului

O noua campanie contra fumatului

0 223

Societatea Romana de Pneumologie alaturi de Pfizer Romania, cu sprijinul Asociatiei Aer Pur si al Retelei Europene pentru Prevenirea Fumatului, anunta lansarea unei campanii de informare pe tema renuntarii la fumat prin tratament. Campania se deruleaza in mediul online, pe site-ul www.naepop.ro, dar si in media. Site-ul prezinta un personaj numit Nae Pop, un om ce se sufoca in apartamentul sau in fumul tigarilor pe care nu inceteaza sa le fumeze. Vizitatorii site-ului ii pot distrage atentia pentru a-i oferi guri de aer curat prin diferite actiuni: pornind radioul, deschizand o fereastra sau lasandu-i un mesaj de incurajare.
Printr-o abordare noua in Romania, initiatorii campaniei doresc sa aduca in atentia publica faptul ca fumatorii pot scapa de dependenta de tutun prin tratament cu sprijinul medicilor, aceasta fiind si metoda ce ajuta organismul sa lupte cu efectul lipsei de nicotina.
Pe langa ajutorul oferit de medici si tratament, fumatorii au nevoie si de sprijinul oamenilor din jur pentru a scapa de adictie, lucru ilustrat si pe site-ul campaniei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.