Chinezii investesc la Brasov

Chinezii investesc la Brasov

0 269

Orice investitie este binevenita in orasul nostru, cu atat mai mult pe timp de „acuta criza economica”, putini mai indraznesc sa spere la mai bine. Iata ca Brasovul ramane atractiv pentru investitorii straini. Un motiv de bucurie este faptul ca, la Brasov, au decis sa investeasca reprezentantii uneia dintre cele mai bogate provincii din China.
Astfel, reprezentantii Consiliului Judetean Brasov au anuntat semnarea unui protocol de colaborare intre Provincia Liaoning din China si judetul nostru. Potrivit protocolului, la Brasov va fi infiintat un institut in cadrul Universitatii „Transilvania”, ca liant cu Universitatea Shenzang Jianzhu. Prin acest proiect se doreste valorificarea potentialului turistic al celor doua zone, dezvoltarea schimburilor comerciale, a relatiilor din domeniul administratiei publice, al sindicatelor, dar si al mass-mediei.
Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat in presa brasoveana: „In plina criza mondiala, provincia chineza Liaoning a inregistrat o crestere economica de 10%, asa ca orice investitie venita din aceasta directie ne-ar putea ajuta in zona in aceasta perioada”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.