Idei pentru un Revelion 2012 ca la carte

Idei pentru un Revelion 2012 ca la carte

0 122

V-ati hotarat unde petreceti trecerea dintre ani? Daca nu, venim in ajutorul dumneavoastra cu cele mai interesante idei pentru petrecerea de Anul Nou.
Anul Nou este sarbatorit cu fast si voie buna inca din Antichitate, pentru a ingropa vechiul an si a incepe un altul nou, mult mai prosper. In prezent, Anul Nou este sarbatorit in intreaga lume, insa fiecare popor il sarbatoreste diferit. Obiceiurile si traditiile de Anul Nou sunt diferite de la o cultura la alta.
Foarte multi romani aleg sa isi petreaca sarbatorile de iarna in statiunile montane din Bulgaria si din Austria. Cele din Austria sunt renumite in intreaga lume pentru superbele peisaje si calitatea partilor, ceea ce le face sa fie cele mai apreciate partii din intreaga lume, dar si pentru atmosfera de vis care invaluie Austria in perioada sarbatorilor. Mai mult decat atat, pretul unei astfel de vacante nu este deloc unul foarte mare, iar petrecerea de Anul Nou in stilul austriac va va lasa cu siguranta o amintire foarte placuta.
Bucatele traditionale si atmosfera de petrecere pur romaneasca vor face pe oricine sa se simta bine, fapt pentru care si strainii aleg sa petreaca revelionul pe meleagurile noastre. Cei mai pretentiosi pot alege petrecerile organizate de hotelurile de lux.
Petrecerile organizate acasa sunt mult mai intime deoarece majoritatea persoanelor se simt mai bine atunci cand sunt intr-un grup restrans.
SFAT:
Daca sunteti gazda unei petreceri de Anul Nou, nu trebuie sa consumati atat de mult alcool, incat sa va ametiti prea rau deoarece trebuie sa ii supravegheati pe toti ceilalti invitati. Din contra, trebuie sa va asigurati ca toata lumea se simte bine.
Daca sunteti invitat la o petrecere de Anul Nou la cineva acasa, este bine, de asemenea, sa evitati consumul exagerat de alcool. Nu veti fi prea bine vazut daca va veti imbata si ii veti deranja si pe ceilalti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.