Imbulzeala la indemnizatiile pentru recenzori

Imbulzeala la indemnizatiile pentru recenzori

0 122

Recenzorii s-au imbulzit sa-si ridice banii pentru munca prestata la recensamant! Cu jumatate de ora inainte de deschiderea casieriei, oamenii s-au asezat la coada pentru a-si incasa indemnizatiile. 1600 de recenzori, recenzori sefi, responsabili de circumscriptii si recenzori de control sunt asteptati si vineri cu cartea de identitate in intervalul orar 8.00-18.00.
Dupa mai bine de o luna de asteptare, recenzorii, recenzorii sefi, responsabilii de circumscripţii urbane si recenzorii de control isi ridica banii pentru activitatea desfasurata in perioada recensamantului. Joi dis de dimineata au ingrosat coada de la casieria Primariei, unde li s-a permis sa astepte pe holul institutiei pentru a nu sta in frig.
Toti cei care au lucrat la recensamantul de la sfarsitul lunii octombrie asteptau cu nerabdare banii mai ales acum in prag de sarbatori. Pentru a evita inghesuiala, programul casieriei a fost stabilit pana la orele 18.00.
Pentru recenzarea locuinţelor si persoanelor si-au desfasurat activitatea 3.415 de persoane, dintre care 2.906 de recenzori, 473 de recenzori sefi, 20 de responsabili de circumscripţii urbane si 16 recenzori de control. Recenzorii au lucrat cate 15 zile, iar recenzorii-sefi cate 18, responsabilii de circumscripţie cate 21, pentru plata celor 3.415 de persoane fiind alocate 2,6 milioane de lei. Pentru fiecare zi lucrata, fiecarei persoane i se platesc cate 50 de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.