Electrocasnice de calitate germana produse la Brasov

Electrocasnice de calitate germana produse la Brasov

0 240

La Brasov se lucreaza bine si se fac lucruri de calitate.
Fabrica de subansambluri pentru aparatura electronica si electrocasnica de lux in comuna Feldioara, de langa Brasov, a implinit un an. Este vorba de o sucursala autohtona a fabricii germane de renume Miele Tehnica.
Lucrurile merg atat de bine, incat nemtii se gandesc deja la o extindere a ei. Astfel, acestia au declarat ca unitatea va ajunge la 300 de angajati fata de 90 in prezent, in conditiile in care fabrica de la sediul central din Guetersloh, care are 410 angajati, a ajuns la o limita de capacitate.
Pe langa partea de productie, germanii detin si divizia de retail Miele Appliances, un show-room, dar si contracte de exclusivitate cu agenti din Constanta, Brasov sau Cluj, prin care frigiderele, cuptoarele sau masinile de spalat „made in Germany” se vand la nivel local cu cateva mii sau zeci de mii de euro fiecare produs.
„La jumatatea lui septembrie se implineste un an de cand am inceput productia in noua fabrica. Ne-am dezvoltat treptat, am angajat pana acum 90 de persoane, iar in urmatorii ani intentionam sa ajungem la 300 de angajati pentru a asigura personalul necesar productiei de componente electronice”, a declarat Hartmut Hohaus, directorul general al Miele Tehnica.
Unitatea de productie de la Brasov este prima de acest fel pe care germanii au construit-o de la zero in Europa de Est, in urma unei investitii de circa 24 mil. euro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.