Crin Antonescu: Romania e condusa de doi comunisti, Basescu si Boc

Crin Antonescu:
Romania e condusa de doi comunisti, Basescu si Boc

0 119

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat saptamana aceasta ca Romania este condusa „de doi comunisti”, referindu-se la Traian Basescu si la Emil Boc. Antonescu a mai spus ca meritul pentru constructia creata de partidele de opozitie PSD, PNL si PC, pentru faptul ca aceasta „s-a nascut, a crescut si traieste” ii revine „in intregime” lui Traian Basescu.
Dupa ce un jurnalist l-a intrebat pe Victor Ponta de ce nu il „elimina” pe Ion Iliescu din PSD, avand in vedere raspunderea acestuia in legatura cu actele de violenta din timpul mineriadelor, Antonescu a spus ca Romania este condusa „de doi comunisti”.

Paralela Iliescu – Basescu, in exprimarea lui Crin Antonescu
Pe ce se bazeaza asta? Pe un veridict al justitiei? E la fel de adevarata ca aceea ca Basescu a furat Flota acestei tari. In fata justitiei, e o afirmatie la fel de adevarata, ba chiar cea cu Flota e pusa la frigider. Mai vedem, e suspendata. In vreme ce Iliescu facea crime, asa cum sustineti, cu ce le facea? Cu mainile goale sau cu trenurile? Cine conducea trenurile? Il cunoasteti pe un tovaras Basescu Traian care dirija, de la Bucuresti, aceste trenuri? Ion Iliescu e un om retras din politica activa pe care il putem judeca intr-un fel sau altul, e un om care s-a confruntat cu electoratul, cand a castigat, cand a pierdut, iar problemele Romaniei de astazi nu sunt generate de Ion Iliescu, nici coruptia de azi din Romania, nici aservirea institutiilor care ar trebui sa fie independente, azi in Romania nimic din toate acestea nu sunt generate de Ion Iliescu.
Daca vreti sa zicem asa, Ion Iliescu e retras, e intr-o pozitie de onoare, participa la niste intalniri ale PSD, spune lucruri corecte. Ce spune astazi Ion Iliescu este corect de la cap la coada, adica vorbeste despre separatia puterilor in stat, despre echilibrul parlamentar, despre democratie, iar Romania, stimate domn, e singura tara din Europa care e condusa de doi comunisti, Traian Basescu si Emil Boc. Ion Iliescu nu mai conduce demult Romania

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.