Se roaga de jucatori sa joace si pentru el

Se roaga de jucatori sa joace si pentru el

0 137

Marius Sumudica tehnicianul formatiei FC Brasov, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca isi va ruga fotbalistii sa joace si pentru el in meciul cu Astra, mai ales ca dupa plecarea sa de la Ploiesti a fost foarte jignit de conducatorii gruparii prahovene.

„Va fi un meci dificil pentru noi, dar o sa ii rog pe jucatori sa joace si pentru mine in acest meci. Chiar o sa vorbesc cu ei si o sa le spun acest lucru, o fac si public, nu este nici o problema. Am fost prea jignit de conducatorii Astrei si nu meritam acest lucru. O sa le spun baietilor ca am plecat la un drum impreuna si nu o sa ii tradez, vreau sa facem treaba impreuna”, a declarat Marius Sumudica.

El a adaugat ca din punctul lui de vedere conflictul cu conducatorii Astrei este incheiat si nu tine sa demonstreze nimic nimanui de acolo. „Din punctul meu de vedere conflictul nu mai exista, nu vreau sa demonstrez nimic nimanui de acolo, vreau doar sa demonstrez brasovenilor ca aceasta echipa este pe drumul cel bun. Trebuie sa creada in noi si sa ne fie alaturi, pentru ca si pentru ei luptram sa evitam anul acesta retrogradarea, iar anul viitor sa avem rezultate si mai bune”, a spus Sumudica.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.