Le cere sa il ignore pe Razvan Lucescu

Le cere sa il ignore pe Razvan Lucescu

0 266

Fostul mare fotbalist roman Ilie Balaci le transmite jucatorilor de la echipa nationala sa ignore indicatiile lui Razvan Lucescu, in cazul in care acestea nu sunt bune.
Intr-un moment in care mai toata lumea ii cere lui Razvan Lucescu sa plece, Ilie Balaci spune ca jucatorii sunt principalii vinovati, deoarece l-au ascultat pe Razvan Lucescu.
„Ca le spunea Lucescu sau nu, ei ar fi trebuit sa faca un presing incredibil, sa nu le dea 30 de metri usor albanezilor. Am vazut ca se cerea demisia lui Lucescu. E in regula, de obicei antrenorul este responsabil de rezultate si este cel care plateste. Problema este ca eu, ca jucator de fotbal, daca am vazut ca antrenorul nu mi-a dat indicatiile corecte si ca este depasit, in momentul ala vin si incerc sa iau jocul pe cont propriu, dar nu am vazut nimic.
In momentul in care nu fac nimic si spun ca urmez indicatiile antrenorului, inseamna ca sunt lipsit de valoare. Nu suntem in bucatarie, sa fiu ajutor de bucatar si sa fac ce spune bucatarul. Si daca l-am aduce pe Capello sau eu stiu pe cine, ce ar putea face? Ar putea inventa noi jucatori?”, a spus Balaci

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.