Demiterea lui Dan Nica de la Interne Un plan deliberat de...

Demiterea lui Dan Nica de la Interne
Un plan deliberat de fraudare a alegerilor

0 219

Social-democratii sustin, intr-un comunicat de presa, citat de Agerpres, ca vicepresedintele PDL Ioan Oltean ar fi recunoscut frauda electorala pe care democrat-liberalii au facut-o la scrutinul prezidential din toamna.
PSD face referire la o inregistrare de la sedinta grupurilor parlamentare reunite ale PDL, data publicitatii de mass-media, in care democrat-liberalul Ioan Oltean ar fi spus: „Trebuie sa recunoastem ca daca nu am fi dat afara broscoiul din guvern nu am fi castigat alegerile. Credeti ca daca ramanea Nica la Interne am fi castigat alegerile? Nu… cu Nica la Interne nu castigam prezidentialele!”.
Social-democratii considera ca aceste informatii ar confirma ca Traian Basescu si PDL ar fi fortat scoaterea lor de la guvernare, pentru a se controla Ministerul de Interne in scop politic.
„Afirmatiile lui Ioan Oltean confirma ca demiterea lui Dan Nica din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor a facut parte dintr-un plan deliberat de fraudare a alegerilor. Eliminarea PSD de la guvernare, in anul 2009, nu a fost rezultatul unei confruntari de moment, ci consecinta unui plan bine pus la punct de PDL si Traian Basescu”, se arata in comunicat.
PSD solicita institutiilor abilitate sa se autosesizeze in privinta afirmatiilor lui Ioan Oltean, pe care social-democratii le considera a fi un autodenunt.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.