Militari lesinati la Parada de 1 Decembrie de la Brasov

Militari lesinati la Parada de 1 Decembrie de la Brasov

0 129

Doi militari care au participat la parada organizata, de Ziua Nationala, in centrul municipiului Brasov au lesinat in timpul ceremoniei, iar dupa ce medicii le-au acordat ingrijiri la fata locului si-au revenit si s-au intors in formatie, alaturi de colegii lor.
In timpul paradei la care au participat militari din toate structurile MAI si la care au asistat aproximativ o mie de localnici si turisti, doi militari s-au simtit sau, informeaza Mediafax.
Unul dintre ei a cerut sa se retraga cand a simtit ca i se face rau, iar altul a fost la un pas sa cada, fiind prins de colegi. Cei doi au iesit din formatie si au fost preluati de medici, care le-au acordat ingrijiri la fata locului.
Cei doi militari si-au revenit in scurt timp si si-au reluat locul alaturi de colegi.
Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata la Brasov prin ceremonii militare, iar in Piata Sfatului au fost amenajate mai multe standuri unde au fost prezentate echipamente si tehnica de lupta ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Brigazii 2 Vanatori de Munte „Sarmizegetusa” si ale Serviciului Roman de Informatii.
Ceremonia militara a inceput cu o slujba religioasa si cu discursurile autoritatilor locale – primarul George Scripcaru, prefectul Ion Gontea si presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, prefectul fiind huiduit de membrii Asociatiei Luptatorilor, Ranitilor si Urmasii Eroilor „Brasov 21 Decembrie 1989” (ALRUE) Brasov.
Dupa discursurile autoritatilor a urmat un program demonstrativ al vanatorilor de munte, jandarmilor si Academiei Fortelor Aeriene.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.